Activia schiet niets op met gelijkspel tegen Haarle

TWELLO- Activia, dat niet heel gelukkig aan dit seizoen is begonnen, kreeg zondag bezoek van Haarle. Trainer Hulshof kon geen beroep doen op de geblesseerde Leroy Fernandes terwijl Coen Kolkman zijn actieve carrière heeft moeten beëindigen. Op het middenveld was echter eindelijk iedereen beschikbaar en Wouter Klein Velderman en Frank Oosterwegel moesten daardoor de aftrap vanuit de dug-out aanschouwen. Dennis Wennink startte wel maar was niet geheel fit; hij liet zich ook na 20 minuten wisselen omdat het niet ging. De stand was op dat moment al 1–1 ; Haarle scoorde al snel de 0–1 nadat een rebound van een hard schot werd binnen gewerkt en Michiel Mikkers de gelijkmaker op het bord had gezet met een niet helemaal zuiver geraakte intikker. Activia nam na de gelijkmaker het heft nadrukkelijk in handen en zag onder andere Wouter Hameka en Michael Hubner kansen missen op een voorsprong. Die kwam er, vlak voor rust toch. Het was opnieuw Mikkers die goed doorzetten van Bart Wippert beloonde met zijn tweede treffer. De laatste aanval voor rust leverde bijna de 3–1 op; het passje van Bart op wederom Mikkers was ongeveer een decimeter te hard.

Na rust was er lange tijd niets aan de hand voor Activia. Haarle leek geen enkel moment aanspraak te kunnen maken op een resultaat en het wachten was op de genadeklap. Die kwam er echter niet ondanks dat er diverse mogelijkheden voor waren. Uit het niets viel de 2–2 een kwartier voor tijd toen Jory Visch een inschattingsfout maakte. Daarna ging Activia nog naarstig op zoek naar de winnende treffer en kreeg er ook weer de kansen voor. Zoals het hele seizoen al echter zat het niet mee en zo kwam het niet tot een overwinning die wel verdiend was geweest.