BAM! Dames V en L winnen opnieuw

DE VECHT- Thuis, met een lekker zonnetje, spelen tegen Colmschate Vr 1, staand in de tweede helft van de ranglijst .Het was al heel snel te zien dat V en L geconcentreerd was en maar op 1 ding uit was en dat was de overwinning. Het zoeken naar de juiste combinatie was soms iets te langzaam maar Colmschate vond het kennelijk prima dat er rustig werd gecombineerd en opgebouwd. Het was dan ook een kwestie van geduld voor dat V en L tot scoren kwam. In de 16e minuut werd diepe spits Loes Venhoeven aangespeeld. Zij legde de bal klaar op de instormende Laura Bouwmeester die 1-0 aantekende. Nog geen 6 minuten later was het Linda Casteel die door mocht op het moment dat heel Colmschate dacht aan een handsbal van V en L. Linda speelde de bal op maat naar Carma Bouwmeester die werkelijk subliem met een halve stift en half schot de keepster van Colmschate kansloos liet. 2-0. In de 44e minuut lieten Esmay Schimmel en Linda Casteel zien hoe simpel voetbal kan zijn. Esmay zag opnieuw mogelijkheden om mee te doen in de aanval. Zij stond als voorstopper in het team. Op het moment dat het te druk voor haar werd speelde zij de bal simpel breed op Linda Casteel. Zij schoot van grote afstand op doel van Colmschate waarbij de keepster er niet goed uitzag. 3-0

In de 2e helft ontstond er toch wat irritatie in het veld. Colmschate beklaagde zich regelmatig over de scheidsrechter, Evert Panhuis of het harde spel van V en L. Met de scheids was niks mis, en ook het spel was goed, maar hard, mede omdat de VenL dames vanaf hun jeugd al tussen en tegen de jongens voetballen… In de 64 minuut mocht Jolijn Overvelde van Comschate ongehinderd opstomen. Zij gaf een voorzet welke door Brigit Kamphorst werd binnen gewerkt.4-0.In de 72 minuut weer raak, een corner van Lieke Hopman, op Jolijn Overvelde, terug op Lieke en BAM 5-0.Na wat irritatie volgde op het middenveld een overtreding door Femke Koldenhof en zij kon het veld verlaten en V en L speelde verder met 10 vrouwen. Maar het spel veranderde weinig. Het laatste doelpunt kwam uit een penalty, gemakt door Linda Casteel. 18 uit 6 en enkele weken rust. Nou rust ,dacht het niet, over enkele weken staat er een echte concurrent te wachten namelijk de Zweef uit Nijverdal.