Beachseizoen bij Beachclub Klarenbeek bijna weer van start

Klarenbeek- Het seizoen in de zaal of op het gras loopt alweer bijna ten tijde, dat betekent dat het beachseizoen begint! Na het openingsseizoen van vorig jaar, wat een daverend succes was, opent Beachclub Klarenbeek ook dit jaar de beachvelden voor jong en oud.

Twijfelde je vorig jaar nog om je in te schrijven of was je vorig jaar heel enthousiast en kun je niet wachten totdat je weer met je voeten in het zand kan staan? Dan is dit het moment om je (weer) in te schrijven voor het nieuwe beachseizoen op de mooie accommodatie bij het MFC in Klarenbeek.

Net als vorig jaar worden dit seizoen ook trainingen aangeboden voor beachvolleybal en beachtennis. De trainingen zullen gegeven worden door ervaren trainers en zijn op verschillende avonden in de week. De trainingen zijn bedoeld voor jong, oud, geoefend en ongeoefend. Kortom: voor iedereen dus.

Het seizoen gaat van start met een openingstoernooi op zaterdag 4 mei vanaf 13.00 uur. Wanneer je je inschrijft voor het nieuwe beachsseizoen, kun je hier gratis aan meedoen. De trainingen zullen vanaf 6 mei van start gaan. Gedurende het seizoen zullen er ook een aantal toernooien worden georganiseerd.

Wil je je inschrijven voor de trainingen van het nieuwe beachseizoen of wil je meer informatie over trainingsavonden en de verschillende lidmaatschappen? Ga dan naar www.beachclubklarenbeek.nl. Wil je je alleen inschrijven voor het openingstoernooi? Dat kan door een mailtje te sturen naar info@beachclubklarenbeek.nl, doe dit dan voor 29 april.

woensdag 10 april

Deel dit bericht