Beachsport in Klarenbeek

Klarenbeek- Al ruim twee jaar zijn er in verschillende samenstellingen enthousiaste leden van SC Klarenbeek aan het werk voor de realisatie van beachvelden op het huidige sportcomplex. Er is een volledig nieuwe afdeling gevormd welke de verantwoordelijkheid heeft over de invulling van de velden. Al vanaf zaterdag 17 maart zit de schep in de grond en wordt hard gewerkt aan de velden. Medio april vindt de oplevering plaats van Beachclub Klarenbeek, bestaande uit één handbalveld en drie velden die in eerste instantie ingevuld gaan worden als beachvolleybal- en beachtennisveld. De afdeling beach richt zich vanaf de start op het geven van trainingen onder begeleiding van ervaren trainers en het organiseren van toernooien voor beachvolleybal en -tennis. Het sporten op de beach is zeer laagdrempelig en door iedereen te beoefenen, de trainingen worden dan ook op ieder niveau aangeboden.

Opening beachcomplex SC Klarenbeek

De opening van het beachcomplex vindt voor de afdeling handbal plaats op zaterdag 14 april, wanneer zij tevens hun 50 jarig jubileum vieren. Voor de volleybal en tennis wordt het beachseizoen geopend op zondag 6 mei. De trainingen starten in de week erna, voor de beachtennis op woensdag 9 mei en voor de beachvolleybal op vrijdag 11 mei. Tijdens de opening wordt het complex officieel geopend, is er een demonstratie en clinic door topspelers van Dynamo Apeldoorn 1.

Voorinschrijving

Opgeven voor beachvolleybal kan. De eerste 15 leden ontvangen een super leuk beachcadeau en bij voorinschrijving maakt men ook nog kans op gratis kaarten voor het EK beachtoernooi in Apeldoorn. Zin in een voorproefje beach en ook zo nieuwsgierig naar het resultaat van de vele inspanningen voor dit beachcomplex: we zien je graag op zondag 6 mei om 13.00uur. Meer informatie vind je op www.beachclubklarenbeek.nl, of stuur een mail naar info@beachclubklarenbeek.nl.

woensdag 4 april

Deel dit bericht