BEVO - Voorwaarts

Twello-

Na een minuut spelen start Bevo met de 1-0 via een afstandsschot, kort daarna weten wij ook het goal te vinden. Een korte periode daarna is het in de dekking eventjes wat slordig, maar na 10 minuten spelen komen we weer bij en staat het 5-4. Door wat goede goals en een goede redding vanaf onze kant weten we de stand te brengen naar 7-7. De eerste time-out wordt vanuit onze kant aangevraagd na 17 minuten spelen, de stand hierbij is is 9-7 in het voordeel van Bevo. De peptalk in de time-out schudt ons even wakker waardoor we na 5 minuten de stand weten recht te trekken naar 9-9. 25 minuten na het startsignaal zorgen wij ervoor dat de score in het voordeel voor ons staat, helaas weet Bevo gelijk daarna weer te scoren en staat het 10-10. In de laatste seconde van de eerste helft weten we de gelijkmaker te scoren en gaan we de kleedkamer in met een ruststand van 13-13.De tweede helft beginnen wij met scoren door middel van een penalty en gelijk daarna krijgen we nog een penalty in ons voordeel en deze weten we ook te benutten, stand van 13-15. Na een wisselende periode van goals aan beide kanten te scoren door middel van een snelle tegenaanval en is de score na 10 minuten spelen 18-18. De eerste time-out van de tweede helft wordt na 18 minuten ingezet en deze wordt ingegaan met een score van 23-23. Voor een langere tijd heeft het 25-25 gestaan en deze wordt doorbroken door middel van een break-out. Helaas krijgen wij daarna een penalty tegen door cirkelverdediging en wordt deze benut door Bevo. Aan de andere kant gebeurt hetzelfde en krijgen wij een penalty mee omdat Bevo in de cirkel staat te verdedigen, de stand is op dit moment 27-27 met nog 3 minuten te spelen. Met nog 34 seconden te spelen staan we achter met een score van 28-27 en wordt er een time-out aangevraagd aan de kant van Bevo. Bevo is in balbezit en probeert de aanval nog af te maken, zij weten niet te scoren, maar helaas wij ook niet. De zoemer gaat en we eindigen de wedstrijd met een stand van 28-27.