Bowlingavond SET een groot succes

DE WORP.- Vrijdagavond reden de busjes af en aan bij de bowling op de Worp om de Sporters van Sportief Evenwicht Twello af te zetten. Vrijdagavond was er de jaarlijkse bowlingavond voor de sporters en vrijwilligers.

Normaliter gaan zij op zaterdag zwemmen in de Schaeck of Fitnessen aan de Zuiderlaan of sporten bij de Boombosch. Nu ging iedereen vol enthousiasme aan het bowlen. Wat een plezier, blijdschap en lol. Degenen die niet zo makkelijk aan het bowlen mee konden doen gingen sjoelen. Ben Hutten, de Voorzitter van SET, deed de prijsuitreiking aan het eind van de avond, per groep een winnaar en verder gingen alle sporters met een medaille naar huis. Kortom weer een supergezellige avond.

Kevin (op de foto) is één van de jonge sporters aan de Zuiderlaan, 14 jaar, zou het heel erg leuk vinden als er meer kinderen van zijn leeftijd bij SET komen sporten. Bent u een ouder van een kind die nog op zoek is naar een leuke sport, informeer vrijblijvend of kom eens langs om een kijkje te nemen.www.sportiefevenwichttwello.nl

woensdag 31 oktober

Deel dit bericht