Britt en Jikke Verwaijen van de Oortveldruiters gescout voor het Jeugd Stimulering Plan

Empe- Het Jeugd Stimulering Plan van Regio Gelderland/Flevoland is bedoeld voor amazones en ruiters van 10 t/m 22 jaar die actief zijn in de discipline dressuur. Voor de dressuur moet de combinatie startgerechtigd zijn met een pony in de klasse L2 +2 t/m Z2 cat. C, D of E en met een paard in de klasse L2 +2 t/m ZZL. Voor het springen is er ook zo’n plan.

Het Jeugd Stimulering Plan is voor de jeugd en bedoeld om vele jonge getalenteerde ruiters te stimuleren om op een hoger niveau te komen. Er vindt een eerste selectie plaats, waarna je te horen krijgt of je in aanmerking komt voor het Jeugd Stimulering Plan. Britt Verwaijen komt uit in de klasse M2 cat. E en Jikke Verwaijen (nichtje) komt uit in de klasse M1 cat. D beiden in de dressuur.

Samen met andere ruiters wordt een trainingsprogramma aangeboden in de vorm van vijf dressuurlessen die door gerenommeerde instructeurs, verdeeld over de regio, gegeven gaan worden. Daarna kun je nog opnieuw geselecteerd worden voor het Beloften Plan dat bestaat uit tien lessen door gerenommeerde instructeurs.

woensdag 18 oktober 2017

Deel dit bericht