Burgemeester opent nieuwe clubhuis VHC Twello

Twello- Afgelopen zaterdag, bij de start van het nieuwe hockeyseizoen, opende VHC Twello haar nieuwe clubhuis. Op het zonovergoten terras van de club werden alle ‘nieuwbouw’-vrijwilligers letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet. In de verschillende toespraken werden zij geroemd. De club mag trots zijn op deze prestatie dat er bijna negen jaar na de oprichting zo’n fantastisch clubhuis staat. Na de woorden van Burgemeester Jos Penninx werd de openingsbal door de jeugdleden in een lange haag van het veld naar het clubhuis gespeeld. Daarmee werd het clubhuis officieel geopend

Het was druk met leden en bezoekers op en rond het clubhuis dat er schitterend uitzag. De afgelopen dagen was vooral de ‘binnen’ commissie druk doende om het alles af te ronden en in te richten voor de opening. Daarvoor heeft de nieuwbouwcommissie haar werk gedaan, vanaf de ontwerptekeningen tot aan de bouw is het traject begeleid door deze bijzondere commissie. Met veel glas en openslaande deuren is het uitgangspunt van veel licht zeker bereikt en daarmee is er mooi zicht op de velden. Het buitenterrein, is door de buitencommissie in orde gebracht. Het gras is ingezaaid en er kan nu zelfs geparkeerd worden binnen de hekken van VHC Twello. “Alles is klaar voor een prachtige toekomst,” zegt Luuk van de Poel, voorzitter van de club. “Ik ben hier trots op. We hebben met de hele club en met hulp van onze vele sponsoren een prachtige plek gemaakt, waar de leden zich thuis voelen en waar nieuwe leden zich welkom kunnen voelen!” Daarnaast is er bij VHC Twello veel aandacht voor gezond leven. Naast het vele sporten, letten we ook op wat er na de wedstrijden aan de bar te verkrijgen is. “Wij gaan voor lekker en gezond, “ gaat van de Poel verder. “Dat is een combinatie die heel goed samengaat. Wij bieden alternatieven voor chips en snoep zoals heerlijke verse tosti’s, vers fruit, smoothies en ga zo maar door. Op een leuke manier zodat gezond eten en drinken bijna vanzelf gaat.”

Binnenkort houdt VHC Twello open huis voor alle inwoners van de gemeente Voorst. Kun je niet wachten en wil je alvast zien hoe het nieuwe clubhuis er uit ziet, de inrichting of de gezonde kantine? Of wil je komen hockeyen? Kom dan lekker meetrainen en kijk of hockeyen ook leuk is voor jou. Natuurlijk kun je ook gewoon eens langs komen om een hockeywedstrijd te bekijken.

woensdag 13 september 2017, foto door Marieke van Dulmen

Deel dit bericht