Bussloo maakt zich op voor darttoernooi The Embassy

Bussloo- In deze donkere maanden wint het dartspelletje elk jaar weer aan populariteit. Het WK van de PDC is in volle gang en bij ons in de omgeving maakt menig recreatief darter zich op voor ‘The CCW Embassy’, hét dartsspektakel van de gemeente Voorst dat dit jaar alweer voor de 16de keer georganiseerd wordt. Op zaterdag 20 januari om 18.00 uur zal het darttoernooi plaatsvinden in de kantine te Bussloo.

Traditiegetrouw ondergaat de kantine een grondige metamorfose in het derde weekend van januari. Stoelen en tafels maken plaats voor dartborden en oches (uitspraak: ‘okkies’). Dit jaar verandert de kantine te Bussloo in een dartsarena en verlaten we dus eenmalig de heilige grond in Wilp, maar dat zal de pret niet drukken.

Ook deze zestiende editie ligt de organisatie in handen van de ontspanningscommissie van de afdeling zaterdagvoetbal. Het evenement vindt plaats op zaterdag 20 januari. Om zeker te zijn van deelname wordt geadviseerd om je in te schrijven middels de inschrijfformulieren die in de kantine te Bussloo hangen. Late beslissers kunnen zich ook voor aanvang van het toernooi nog inschrijven, maar enkel vóór 17.30 uur. Het toernooi start om 18.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt €5,-. Vanaf 17.00 uur ben je welkom om in te gooien en bij voldoende vrouwelijke deelname wordt er een vrouwenpoule georganiseerd. Organisatie hoopt rond middernacht te weten wie de opvolger is van Mark Boschloo, de winnaar van verleden jaar.

Gezellig staat deze avond absoluut voorop. Het is een laagdrempelig evenement voor iedereen die 3 pijltjes kan vasthouden. De gezellige sfeer wordt ook ieder jaar weer geroemd door de deelnemers. Schroom dus niet om op te geven of kom gezellig kijken. Let’s plaaaayyyyy daaaarrrtttsssssss!

woensdag 10 januari

Deel dit bericht