CCW komt slecht uit winterstop

Wilp- CCW leed vanmiddag alweer de tweede nederlaag van dit kalender jaar, vorige week tegen koploper IJsselstreek deed het zichzelf niet te belonen door het missen van enkele opgelegde kansen met name eerste half uur wat uiteindelijk een 2-1 nederlaag opleverde. Vanmiddag in de thuiswedstrijd tegen Mariënheem werd een dramatische eerste helft de ploeg fataal. Natuurlijk kwam het de ploeg niet ten goede dat een drietal basisklanten afwezig waren, maar wat de rest de met name de eerste helft lieten zien schoten je ook de tranen van in de ogen, werkelijk niets, maar dan ook niets ging goed. Op alle fronten werd de ploeg voorbij gelopen door een fris spelen Mariënheem die ook nog eend de doelpunten in de schoot geworpen kregen.

Invaller doelman Robin van de Linde moet zich dan ook echt in de steek gelaten voelen door zijn ploeggenoten. Al van vijf minuten was het raak voor de gasten toen na enorm klungelig balverlies Thomas Evers alle ruimte en tijd kreeg om de 0-1 binnen te werken. Tien minuten later het zelfde liedje en nu was het Stan Heetkamp die wel raad wist met de geboden ruimte, 0-2. Nog geen vijfminuten na de 0-2 was het dezelfde Stan Heetkamp die de 0-3 binnen kon wel heel makkelijk maakte, bij de thuisploeg droop het ongeloof van de gezichten, maar hadden dit toch helemaal aan zich zelf te wijten en toen Mike Kemper nog voor rust de 0-4 liet aantekenen leek een gigantische afstraffing in de maakt, gelukkig bleef het hierbij voor de rust. Weet niet wat de trainer allemaal gezegd heeft in de rust, maar na de rust zat er onder aanvoering van A junior Mika Simons in één keer veel meer beleving in de ploeg en liet het zien zeker met te kunnen met de gasten, het klasse verschil van voor de rust was nu niets meer over, echter kon Mariënheem toch nog vrij simpel overeind blijven, de drang naar voren van CCW leverde echter veel te weinig gevaar op en leverde maar een paar hele kleine kansjes op. Een kwartiertje voor tijd kon Sander Dokter eindelijk wat terug doen toen hij een goede voorzet van Mika Simons keurig binnen kopte, wat de spreekwoordelijke ere treffen op leverde, 1-4. Vijfminuten voor tijd had de thuisploeg nog wel een keer geen geluk toen Mark Wolters uit een voorzet van Tim Alferink maar rakelings naast kopte. Al met weer een bijzonder teleurstellen optreden deze zondag en is te hopen dat de ploeg zich nog een beetje weet te herpakken om toch een beetje een goed gevoel over te houden voor de rest van de competitie.