CCW’16 heeft geen kind aan V en L

Wilp- Op een gezellig druk sportpark ‘’de Olde Leeuwenbarg’’ haalt CCW zondagmiddag fors uit tegen een wel bijzonder pover V en L en haalde uiteindelijk de dubbele cijfers, het werd na een 3-0 ruststand maar liefs 11-0. Van begin af aan was het vanmiddag een ongelijke strijd, CCW was zonder zelf echt goed aan de te zijn begonnen de bovenliggende partij, speelde aanvankelijk een erg laag tempo en daarbij ook af en toe erg slordig. Het duurde dan ook tot de zestiende minuut eer CCW de eerste kans kreeg maar die was dan ook gelijk raak, het was Bart Keurhorst die op goed aangeven netjes afronde, 1-0.

Zes minuten later was het die zelfde Bart Keurhorst die na een afgemeten pass op weergaloze wijze de 2-0 binnen joeg. Ven L stelde er werkelijk helemaal niets tegenover wat maar op enig gevaar voor het doel van CCW kon zorgen. 5 minuten voor de rust was het Mark Wolters die z’n eerste van de middag liet aanteken, na een goede individuele actie schoot hij beheerst de 3-0 binnen, dit was ook de ruststand. Na de rust vloog CCW uit de startblokken, vanaf de aftrap en zonder dat ook maar één V en L speler de bal had geraakt was het weer Mark Wolters die doeltreffend af ronde, 4-0 . Het enige wat V en L mocht het eerste gedeelte na de rust was aftrappen want nog geen minuut na de 4-0 was het Bart Keurhorst die de 5-0 deed aantekenen en nog geen drie minuten later was het weer Mark Wolters die scoorde en de 6-0 op het bord zetten. In de 53 min. was het Tom Stormink die uit een hoekschop van Bart Keurhorst keihard de 7-0 binnen kopte en binnen het uur was het wederom Mark Wolters die de 8-0 op het bord zette. Na dit doelpunt wisselde trainer Bart Jan Slief maar liefs drie spelers in één keer, Sander Dokter, Koen ter Riele en de man van ver doelpunten vanmiddag Mark Wolters mochten plek maken voor de Niels van de Linde, Michiel Lagerweij en Stan de Haan. In de 65e minuut was het de bijna kleinste man van het veld Luuk Jansen die na een goede voorzet boven ze tegenstander uitkwam en de 9-0 binnen kopte. Het hoogte punt van de wedstrijd was echter eerste goal van Job Bruntink, hij kreeg op de rand van de zestien de bal aangespeld en met vijf schitterende sleep bewegingen zette hij evenzovele tegenstanders incl. de keeper van V en L te kijk om de 10-0 aan te tekenen, werkelijk een geweldig staaltje techniek in de kelderklasse van het amateur voetbal. Het slot akkoord was voor de zelfde Job Bruntink, hij mocht vanaf de hoek van het strafschopgebied een vrije trap nemen, die echter via de rug van een tegenstander ook binnen vloog. Einstand derhalve maar liefs 11-0. Voor wat deze monster score waard is mag de ploeg volgende week laten zien in de uitwedstrijd tegen SDOL, maar dat zal ongetwijfeld hele andere koek worden, want deze ploeg heeft met name in het kalender jaar 2018 tot veel in staat te zijn. Aanvang in Luttenberg 14.00 uur.