CCW’16 laat laatste kans op periode aan zich voor bij gaan

Wilp- Na een dramatische serie wedstrijden waarin een voorsprong van tien punten al werd verspeeld had CCW het voor vanmiddag nog altijd in eigen hand om aanspraken te maken op een toegift van deze competitie, met de gedachten dat er dan tegen de nog ongeslagen kampioen gewonnen moest worden leek dit al een schier onmogelijke opgave, mede omdat de lijst met afwezigen alleen maar groter was geworden.

Wie echter vanmiddag de wedstrijd heeft gezien zal absoluut tot de conclusie zijn gekomen dat er wel degelijk wat te halen was geweest vanmiddag, tegenstander Apeldoornse Boys trad aan met een verre van complete selectie, maar had desondanks zeker de eerste zeventig minuten maar zeer weinig te vrezen tegen een ploeg waar niet van af straalde dat het hun laatste kans streed. Al in de zesde minuut kwam Apeldoornse Boys op voorsprong, bij een lange pass van achter uit taste de verdediging van CCW volledig mis en was het Johan Masselink die kinderlijk eenvoudig de 0-1 binnen schoot en CCW al vroeg achter de feiten aan liep. De gehele eerste helft was daarna maar een gezapig partijtje en het duurde tot de 30 minuut alvorens CCW de eerste kans kreeg, dit was ook gelijk een hele grote, maar Tim Alferink schoor van dicht bij hoog over. De tweede zette met name Apeldoornse Boys meer aan, kreeg door hun manier ook een aantal enorme kansen, maar hier werd door de bezoeker erg slordig mee omgegaan, na zeventig minuten leek het doek echt te gaan vallen voor CCW toe Apeldoornse Boys, overigens volkomen terecht een strafschop mocht nemen na een overtreding van Koen ter Riele, ook deze kans was echter niet aan de Boys besteed. In de eerste de beste aanval hierop kwam CCW zowaar op gelijke hoogte, het was Nick van de Linde die na wat klutswerk van dichtbij de 1-1 binnen schoot. Na dit doelpunt leek het er pas op dat de thuisclub het idee had dat er wat te halen viel vandaag, begon het ook wat feller te spelen en kreeg ook wel degelijk mogelijkheden, maar hier werd veel te weinig gebruik van gemaakt, maar mocht het ook niet klagen dat de Boys uit de counters die niet definitief de trekker over haalde. Drie minuten voor het einde had CCW maar zo ook op voorsprong kunnen komen maar had toen pech dat een enorme pegel van Bart Keurhorst op de kruising uitéén spatte. Maar zoals zo vaak in het voetbal, als je zelf de kansen niet maakt, krijg je zelf de deksel op de neus. Dit overkwam dus ook CCW, want in de tegenstoot van de bal op de lat mocht Apeldoornse Boys op de hoek van het strafschop gebied een vrije schop nemen, deze werd door alles en iedereen van CCW gemist en werd bij de tweede paal binnen gelopen en stond CCW aan het eind weer met lege handen. Door dit resultaat is het nu afgezakt naar de vierde plek en heeft een eventuele periode niet meer in eigen hand, eeuwig zonde en een grote gemiste kans. Volgende week de laatste wedstrijd van deze jaargang, uit tegen ssa Epse Gorssel, een combinatie waarvan vandaag ook bekend werd dat dit voor hen de laatste wedstrijd in de samenwerking zal zijn, en beiden weer op eigen voet door zullen gaan.