CCW’16 neemt in tweede helft afstand van Sallandia

Wilp- CCW’16 speelde vanmiddag z’n eerste thuiswedstrijd na de winterstop bij Sallandia i.v.m. de aanstaande verhuizing naar Wilp en boekte een uiteindelijk ruime overwinning tegen hekkesluiter Sallandia, de ,,uit,, wedstrijd word 15 april gespeeld in Wilp. CCW moest het vanmiddag doen zonder eerste doelman Joris Bruntink, hij werd vervangen door Niels Loman, de zieke Jasper Aalpoel, de geblesseerde Tom Stormink en de helaas al een tijd letterlijk afwezige Bas ter Riele. De wedstrijd kende duidelijk twee gezichten, de eerste helft was bijzonder matig van beide kanten, fouten over en weer en dat leverde toch voor de toeschouwers wel een wedstrijd met veel doelpunten op. In de 6e minuut kwam CCW al op voorsprong, uit een hoekschop was het na wat hots en knots werk Bjorn Hendriks die de trekker overhaalde, 1-0. Een minuut later was het zelfs al 2-0 toen Tim Alferink geklungel van de doelman van Sallandia, die na deze actie echter wel geblesseerd het veld moes verlaten, goed afstrafte. Het leek er even op dat CCW een wel hele makkelijke middag te gemoet zou gaan, maar na een kwartier was het echter Sallandia dat plots scoorde met een kopbal na zeer weifelend ingrijpen van de CCW doelman. Het spel bleef een tijdje van zeer bedenkelijk niveau maar toch was het CCW dat na 32 minuten weer scoorde, nu was het Job Bruntink die na een toch wel goede actie van Mark Wolters resoluut binnen schoot, 3-1. Amper vijf minuten later was het toch weer Sallandia dat scoorde, bij een inzet voor het doel bleef iedereen van CCW staan kijken hoe Sallandia wederom met een kopbal wel weer heel makkelijk kon scoren, ruststand derhalve 3-2. Onder het genot van een bak thee moeten er ongetwijfeld stevige woorden zijn gebruikt door trainer Bart Jan Slief want de tweede helft liet een heel ander CCW zien. Het was na vier minuten in de tweede helft dan ook al weer raak, een lange uittrap van Niels Loman werd niet echt goed ingeschat door de laatste man van Sallandia en Mark Wolters kon vrij oplopen en met een bekenken schuiver de 4-2 op het bord zetten. Niet veel later was het A junior Jur Ouwehand en die drukte gelijk een stempels op de wedstrijd door uit een vrijschop van Job Bruntink de 5-2 binnen te knikken. In de 70e minuut was het Sander Dokter die als een duveltje uit een doosje opdook nadat jan en allemaal een corner bal van wederom Job Bruntink miste om de 6-2 binnen te tikken. Het slot akkoord was echter wederom voor Jur Ouwehand, z’n tien minuten voor tijd werd hij goed aangespeeld binnen de zestien, kapje zeer goed z’n man uit en schoof zeer beheerst de 7-2 binnen. Uiteindelijk dus toch wel een ruime overwinning voor de uit spelende thuisclub, waar ook A junior Luuk Jansen en B junior Thuis Smit nog een kwartiertje mocht ruiken aan het ,,grote,, werk. Volgende week, 4 februari speelt CCW wel een echte uit wedstrijd en wel om 14.00 uur in Luttenberg tegen de plaatselijke SDOL.