CCW’16 wint bij hekkensluiter

Wilp- Op bezoek bij hekkensluiter Wissel wist CCW nu wel aan de goede kant van de score te blijven en won het uiteindelijk toch nog vrij ruim, 0-7. Waarom Wissel tot nu nog maar één puntje had weten te verzamelen werd deze middag ook wel duidelijk, maar wie met name in de eerste helft CCW zag voetbal zal zich verbaast hebben dat zij al wel wedstrijden hadden gewonnen, zo slecht als de eerste helft had men tijden niet gezien van de blauw-zwarten. In de 10e minuut kwam CCW wel op voorsprong, het was Tim Alferink die eenvoudig kon scoren omdat de achterhoede van Wissel elkaar in de weg liep na een voorzet van Bart Keurhorst.

Een paar minuten later leek de thuisclub zelfs te gaan scoren toen Joris bij het uitkomen vergat de bal te pakken, maar onkunde van de thuisclub voorkwam dit. In de 23e minuut had CCW eigenlijk ook weer moeten scoren, Bart Keurhorst kwam buitenom maar ging helaas voor eigen succes in plaats van het balletje breed te leggen en schoot hoog over. In de 30e minuut viel toch de 0-2, eindelijk werd Tim een keer goed in de diepte gestuurd en diens voorzet was op maat voor de meegekomen Tom Stormink die dan ook beheerst binnen schoot. De laatste tien minuten voor de rust deed ook de thuisclub nog een paar keer van zich spreken en mocht CCW doelman Joris Bruntink dankbaar zijn dat het toch met 0-2 ging rusten. Na de rust aanvankelijk het zelfde beeld als voor de rust, maar gaandeweg de tweede helft vloeide de kracht bij de thuisclub blijkbaar weg en kreeg CCW eindelijk de geest hoe het eigenlijk moest vanmiddag, in plaats van het vele zelf lopen met de bal liet men nu eindelijk de bal het werk doen en toen en vielen de doelpunten toch nog wel als rijpe appels. In de 60e minuut was het Mark Wolters die aan het eind stond van een goed uitgespeelde aanval, 0-3. In de 70e minuut was het de ingevallen Rik Ooyman die Bart Keurhorst met een goede pass langs de lijn de diepte in stuurde, en deze weer goed de breed lag op Mark Wolters die hiermede zijn tweede van wedstrijd deed aantekenen,0-4. Amper een paar minuten later was het weer raak, nu was het Mark die na een goede aanval de keurig breed gaf, en zodoende Bart Keurhorst in staat stelde om z’n 50e doelpunt voor CCW in z’n loopbaan te maken, 0-5. Nog geen drie minuten later was het de ingevallen Jur Ouwehand die dacht de 0-6 te maken, maar zijn doelpunt werd volkomen onterecht voor buitenspel afgekeurd. Toch was het die zelfde Jur Ouwehand die in de 80e minuut toch de 0-6 op het bord bracht na goed voorbereidend werk van Niels v.d. Linde, al hing aan dit doelpunt wel een duidelijke buitenspel luchtje (maar hier werd niet voor gefloten). Het slot akkoord was voor job Bruntink, twee minuten voor tijd kon hij in twee pogingen de uiteindelijk 0-7 op het bord zetten. Al met al een uiteraard verdiende ruime overwinning, maar de manier waarop. Volgende week is CCW vrij, om over twee weken het thuis te moeten opnemen tegen IJsselstreek en zal het zekers anders voor de dag moeten komen als vandaag om maar enigszins in de buurt te komen van een positief resultaat.