CCW’16 wint vrij eenvoudig ook derde wedstrijd

Wilp- Onder het toeziend oog van burgemeester Jos Penninx heeft CCW vanmiddag ook haar derde competitie duel gewonnen. In de uitwedstrijd tegen V en L had het in tegenstelling tot voorgaande edities weinig tegenstand te duchten vanmiddag, of dit nu lag aan het goede spel van CCW of de wel zeer geringe tegenstand van de thuisclub zal eigenlijk in de loop van de competitie moeten blijken. CCW was van begin af aan de bovenliggende partij, creëerde zichzelf ook best een aantal zeer rijkelijke kansen maar moest tot de 35e minuut wachten voor het wist er hiervan van één te benutten, het was Bjorn Hendriks die zichzelf knap in scorings positie bracht en uiteindelijk via een been van een tegenstander doel trof, 0-1. CCW beloonde zichzelf te weinig door te weinig de trekker over te halen en daardoor het slechts met een 0-1 de rust inging.

In de eerste minuten na de rust, waarin wat slapjes werd begonnen leek V en L wat meer tegengas te kunnen geven, kreeg ook twee behoorlijke kansen, die overigens ook vrij eenvoudig om zeep werden geholpen. Hierna was het echt weer gedaan met de tegenstand van de thuisclub, en wat voor de rust slecht lukte werd nu wel beter uitgespeeld. In de 57e minuut was het na een goede aanval Mark Wolters die niet zelfzuchtig de bal goed breed lag op Job Bruntink en die kon vrij makkelijk de 0-2 binnen leggen. Vijf minuten later mocht de zelfde Job Bruntink aanleggen voor een vrije trap en verraste de keeper van V en L door de bal in de korte hoek onberispelijk binnen te schieten, 0-3. CCW bleef ook hierna veel sterker als de thuisclub, speelde dit ook echt wel een paar keer goed uit maar had pech dat de scheidsrechter van vanmiddag nogal eens onterecht op een verkeerd spoor werd gebracht door de ass. scheidsrechter van de thuisclub. Geen reclame voor de thuisploeg in deze periode. Toch werd het nog 0-4 door Tom Stormink, hij wist na een goed terug gelegde bal met een steenhard schot de doelman van de thuisclub nogmaals kansloos te laten. Lekker voor CCW was dat Tim Alferink na een blessure weer z’n eerste minuten heeft gemaakt en dat het twee jeugdspelers, t.w. Luuk Jansen en Stan de Haan ingebracht konden worden om ook hun steentje bij te dragen. Volgende week komt Wesepe op bezoek in Bussloo en mag de ploeg proberen om de lekkere competitie start, 9 uit 3 een passend vervolg te geven. Aanvang 14.00 uur.