CH Voorst biedt veel vertier op Hemelvaartsdag

Voorst- Traditiegetrouw organiseert pony- en paardensportvereniging PPSV Bussloo op Hemelvaartsdag haar tweejaarlijkse Concours Hippique. Dat evenement wordt al sinds de jaren zestig in de gemeente Voorst gehouden. Er worden meer dan 500 combinaties verwacht.

Tijdens CH Voorst wordt op regionaal niveau gestreden om de hoogste klassering in de dressuur en het springen. Niet alleen paarden verschijnen aan de start, maar voor de tweede maal in de rijke historie van het evenement binden ook ponyruiters en –amazones de strijd aan. Voor de paarden geldt CH Voorst als selectiewedstrijd voor de regiokampioenschappen dressuur in de klasssen Z1 tot en met ZZ-L. Voor het onderdeel springen zijn deelnametickets te winnen voor Outdoor Gelderland op het sportcentrum Papendal bij Arnhem.

Het concours wordt gehouden op een fraai terrein aan de Hoenweg op de Voorster Klei , achter de historische kerk, in het dorp Voorst. Plaatselijke en regionale ondernemers tonen hun producten in een gezellig strodorp, een restauratietent biedt de mogelijkheid tot versterking van de inwendige mens en kinderen kunnen zich vermaken op een springkussen of in de zandbak. Kortom, er is genoeg te beleven op CH Voorst. De toegang is gratis. Honden zijn op het terrein niet toegestaan.

Voor meer informatie: www.ppsvbussloo.nl/ch-voorst.html

woensdag 11 april

Deel dit bericht