CHRISTMAS NIGHT WALK/RUN BUSSLOO

BUSSLOO- Op zaterdag 17 december wordt na 3 jaar eindelijk weer de Magische Christmas Night walk/run Bussloo georganiseerd.

Een uniek evenement rondom het prachtige recreatiegebied Bussloo. Deze avond wordt het meer magisch verlicht en komen er op het parkoers duizenden lampjes te staan, die de wandelaars en hardlopers door de duisternis begeleiden langs muziek,, bandjes, lichtshows, koren, en koek en zopietenten . Bij de finish wacht dan een gezellige afterparty op en rondom het strand van Strandhuys de ENK. Ook staat er dan een grote feesttent, zodat bij slecht weer iedereen toch kan genieten van het prachtige Bussloo bij Night.

Er kan gekozen worden uit wandelen en hardlopen . Om 19.00 uur vertrekken de eerste hardlopers op de 5 km, gevolgd door de hardlopers op de 7,5 km. Op deze klassieke afstand wordt tevens een wedstrijd gehouden in alle leeftijdscategorieen. Na de hardlopers kunnen de wandelaars van start. Je kunt kiezen uit 3, 5 of 7,5 km wandelen. Een unieke ervaring en beleving staat je dan te wachten. Alle deelnemers ontvangen bij de finish een unieke medaille. De start en finish is bij Strandhuys de ENK, waar je ook kunt omkleden en na de loop heerlijk kunt genieten van live muziek tijdens de after party.

Onderweg zijn er toiletten, zodat iedereen meekan!

Wil je meedoen of meer informatie, kijk dan op www.rondjethermenbussloo.nl

VOORSTER NIEUWS NIEUWJAARSDUIK

ruim een week later, op zondag 1 januari 2023, gaan we weer fris het nieuwe jaar in tijdens de Voorsternieuwjaarsduik Bussloo. Op klokslag 14.00 uur gaan we massaal een duik nemen op Bussloo. De locatie is het strand bij Strandhuys de ENK op Bussloo. De organisatie zorgt ervoor dat je een muzikale warming up krijgt, je veilig en droog kunt omkleden in de kleedkamertenten en dat je na afloop kunt genieten van gluhwein, warme chocomelk en thee . Bij Strandhuys de ENK is het daarna heerlijk toeven en muziek en gezelligheid zorgt voor een spontane en warme nieuwjaarsreceptie . Voor meer informatie, zie www.strandhuysenk.nl

woensdag 5 oktober 2022

Deel dit bericht