Clubactie bij Rondje Thermen Bussloo

Bussloo- Op zaterdagavond 21 december is het weer tijd voor de verlichte kersteditie van het Rondje Thermen Bussloo. We gaan er weer een magische ervaring van maken, met gave verlichting, vuur en muziek onderweg! Je kunt wandelen of hardlopen over 3 (alleen wandelen), 5 of 7,5 kilometer. Bij alle wedstrijden ontvang je een medaille én een gratis voucher voor een dagje sauna in Thermen Bussloo.

De route wordt aangegeven door duizenden lichtjes. Onderweg loop je door het magisch verlichte bos, luister je naar prachtige muziek en koren, kun je even bijkomen bij de koek en zopietent en brengt de prachtige winteravond op Bussloo jou in extase! Na afloop kun je genieten bij Pitch en Putt van de gezellige afterparty! De wandelafstand van 3km start en finisht bij Golfbaan De Breuninkhof, waar ook een afterparty zal plaatsvinden.

Loop mee voor je club!
We hebben bij deze loop nu een hele leuke actie! Steun de stichting/club/vereniging van jouw keuze door mee te lopen met deze kersteditie van het Rondje Thermen Bussloo. Schrijf je in, geef aan welke club jij steunt, en wij doneren €2,50 van jouw inschrijfgeld aan de club van jouw keuze!
Let op: we doneren alleen geld aan clubs in de gemeente Voorst.

Je kunt je online inschrijven en dan aangeven welke club jij steunt, maar we hebben ook bij alle clubs in de gemeente inschrijfkaarten liggen die je in kunt vullen. Je ontvangt als je meedoet uiteraard ook een medaille en saunavoucher!

Meer informatie en inschrijven: www.rondjethermenbussloo.nl

woensdag 16 oktober 2019

Deel dit bericht