Concours Hippique en TREC samen in Pinkster weekend

REGIO.- Op 8 en 9 juni zal er voor de derde maal een TREC wedstrijd plaatsvinden te gemeente Voorst. Dit jaar in het bijzonder omdat dit samen georganiseerd gaat worden met het jaarlijks concours hippique van PSV Twello. Een geheel nieuw concept, wat nooit eerder in Nederland heeft plaats gevonden.

TREC, dressuur en spring wedstrijd. TREC staat voor Technique de Randonnée Equestre de Compétition ofwel een bekwaamheid test voor ruiter en paard met het maken van een trektocht op wedstrijd niveau. De organisatie is erg blij zo’n mooie wedstrijd hier te mogen organiseren in de gemeente.

Op 7, 8 en 9 juni worden ruim 40 ruiters verwacht en begeleiders uit Nederland en wellicht ook uit België en Duitsland (aldus Heidi en Carolien organisatoren van TREC Twello). Op zaterdag 8 juni wordt er door de TREC ruiters een oriëntatie rit gereden (POR) van 20 kilometer tot 35 kilometer.

Op het wedstrijd terrein aan de Leemsteeg/Heeringstraat (Wilp-Achterhoek) zal het dressuur en spring concours gereden worden. Voor de dressuur en spring ruiters zijn er zelfs selecties voor het Gelders Kampioenschap. Zondag 9 juni worden de onderdelen MA en PTV verreden.

Voor meer informatie over TREC en of inschrijven op de wedstrijd zie www.treclessen.nl

woensdag 8 mei

Deel dit bericht