CURSUS HARDLOPEN EN LOOPGROEP TITUS GAAT WEER VAN START

Bussloo- Na 2 jaar afwezigheid door de coronamaatregelen gaat de cursus hardlopen van Loopgroep TITUS weer van Start. Op zaterdag 22 januari wordt de eerste training gegeven vanaf Strandhuys de Enk op Bussloo. Starttijd 16.00 uur. Mogelijk worden de trainingstijden nog aangepast, afhankelijk van wat de groep graag wil.

Kom gerust met de auto, de parkeerkosten worden door Loopgroep TITUS betaald. Omkleden kan binnen in het grand cafe, waar je ook je waardevolle spullen kunt achterlaten. De trainingen duren gemiddeld 60 minuten, waarbij je niet bang hoeft te zijn dat je dit niet kunt volhouden. Iedereen kan mee, ongeacht geslacht, leeftijd, gewicht of conditiestaat.

De cursus bestaat uit 16 trainingen, waarbij je van 0 naar 5 km wordt begeleidt. Naast het opbouwen van de conditie wordt er ook veel aandacht gegeven aan de looptechniek. Het doel is om met plezier en zonder blessures over 8 weken 5 km te kunnen hardlopen. Opgeven kan via www.startfinish.nl

LOOPGROEP TITUS

Na afwezigheid van 1 jaar ivm de covid regels, gaat loopgroep TITUS ook weer van start. Wil je onder begeleiding en met veel gezelligheid en samen hardlopen, kom dan gerust een maand meedoen. De kosten voor 1 maand bedragen 25 euro, waarbij je daarna kunt kijken of de loopgroep iets voor je is.

De trainingen starten bij Strandhuys de ENK op Bussloo. Dit wordt tevens het “clubhuis”, waar je kunt omkleden, je spullen kwijt kunt en waar je evt na afloop gezellig nog even wat kunt drinken.

Parkeren op Bussloo is voor loopgroepleden gratis.

De trainingen worden verzorgd door Titus Mulder en vinden in principe 2 x per week plaats, zie www.startfinish.nl

Kun je 5 km achter elkaar joggen of hardlopen (tempo maakt niet uit), dan kun je zeker mee met de loopgroep. Twijfel je nog, dan kun je evt ook 1 maand mee met de cursus hardlopen en dan overstappen.

Wil je meer informatie of wil je meedoen met de cursus hardlopen of met de proefmaand van de loopgroep TITUS, kijk dan op www.Startfinish.nl

woensdag 19 januari 2022

Deel dit bericht