De jeugdteams van TTV Trias zijn weer begonnen!

Twello- Eindelijk kunnen de spelers, na de winterstop, weer hun eerste competitiewedstrijden spelen. Zaterdag 25 januari zijn we weer begonnen met de eerste thuiswedstrijden. En je kon wel zien dat iedereen er weer veel zin in had om weer te tafeltennissen. Voor de starters was het helemaal spannend omdat het voor hen de eerste competitiewedstrijden waren. Om 10.00 uur was het gezellig druk in het Triasspant. Ook veel ouders waren aanwezig om in een lekkere warme speelzaal de spelers aan te moedigen. En onder het genot van een kopje koffie of thee viel dit goed uit te houden.

Trias 1 speelt dit jaar weer in de eerste klasse en hun tegenstander kwam uit Staphorst. Hier moest het dubbel de beslissing brengen. Myra heeft geen partij verloren en won ze alle drie. De beide andere teamgenoten zorgden voor 2 punten. En door winst in het dubbel werd het 6-4 voor Trias.

Trias 2 speelde tegen Wezep 1. En ook hier was het erg spannend. Kyan en Mees wonnen elk 1 wedstrijd en Nienke wist er 2 te winnen. Doordat Kyan en Mees het dubbel in 5 spannende games wisten te winnen kwam hier een 5-5 op het bord te staan.

Trias 3 tegen Rijssen 2 hielden het ook spannend. Sylke wist 2 wedstrijden te winnen en Stijn wist 1 potje te winnen. Ook voor 2 punten zorgde invaller Milan. Helaas verloren Sylke en Stijn het dubbel waardoor hier ook een 5-5 op het bord kwam te staan.

In de 5de klasse speelde Trias 4 ook al zo’n spannende pot. Ze moesten tegen Swift 6 uit Deventer. Hier wist Milan 3 potjes te winnen. M.a.w. het was dus zijn dag vandaag omdat hij in Trias 3 ook al 2 potjes wist te winnen. Ravi en Wes wisten allebei een partij te winnen. Hier moest dus ook het dubbel de beslissing brengen. Helaas verloren Milan en Wes deze wedstrijd waardoor ook hier een 5-5 uit kwam.

De starters, Trias 5, hun eerste wedstrijd was tegen Swift 7. Ondanks de spanning speelden ze heel erg goed. Het was wel jammer dat Swift met een speler minder was op komen dagen. Maar ja wie treurt daarom, die punten gaan automatisch naar Trias. Joep won zijn 2 partijen en ook Roos wist haar partijen te winnen. Het moest wel in 5 spannende games gebeuren. Maar ondanks de spanning won ze wel. Het dubbel, met Toby, werd ook gewonnen waardoor dit nieuwe team maar liefst met 5-0 wist te winnen.

woensdag 29 januari 2020

Deel dit bericht