Drukbezochte nieuwjaarsreceptie CCW´16

Wilp- In een afgeladen kantine werd op vrijdagavond 5 januari de nieuwjaarsreceptie gehouden. Burgermeester Penninx was ook aanwezig en trapte de avond af met een mooie speech. Daarna was het de beurt aan voorzitter Floris van Ruth. Eerst werd er een korte presentatie gegeven over de verbouwing van het sportcomplex aan de Molenallee. Met behulp van beeldmateriaal konden de leden goed zien wat de huidige status is van deze ingrijpende verbouwing.

Ook was er nog een speciaal woord gericht aan de sponsorcommissie welke erg goed werk hebben gericht het afgelopen jaar. Als vereniging is men hier uiteraard erg blij mee.

Na de presentatie werd het tijd om de jeugdkampioenen te huldigen. De F1, B1 en B2 wisten het afgelopen jaar allemaal kampioen te worden en werden hiervoor in het zonnetje gezet. Allemaal kreeg men een medaille, de kleintjes een bon om straks met het hele team lekker te eten in de nieuwe kantine en de oudere jeugd werden voorzien van een aantal bonkaarten om consumpties voor te halen.

Traditiegetrouw werden ook de jubilarissen in het zonnetje gezet. Het waren er erg veel dit jaar! Met als klap op de vuurpijl mevrouw Tinie Jansen/Hazelaar die dit jaar maar liefst 75 jaar lid is van onze sportvereniging.

Na afloop van het officiële gedeelte kon het echte feest beginnen, DJ Roy zorgde voor de muzikale noot. Het bleef nog lang druk en erg gezellig in de kantine te Bussloo.

woensdag 10 januari

Deel dit bericht