Eerste thuiswedstrijd jeugd Trias 2019

Trias 1 – Wijhe 1 Het afgelopen weekend speelden Femke van Schaik, Gydo de Winter en Amber Schierholz hun eerste thuiswedstrijd van het nieuwe kalenderjaar tegen Wijhe. In partij één wist Femke er voor te zorgen dat Trias op een 1 – 0 voorsprong kwam. Vervolgens nam Wijhe het heft in handen en won het de daaropvolgende vijf wedstrijden. Nadat Amber in wedstrijd zeven nog een punt binnenhaalde voor Trias, geloofde het thuispubliek nog in een come back. Dit geloof werd al snel om zeep geholpen door Wijhe. In de laatste wedstrijd wist Femke er nog voor te zorgen dat de verliespartij beperkt bleef. Eindstand: 3 - 7.

Trias 2 – NTC Leogang 3

Het derde team van Leogang uit Nunspeet kwam op bezoek bij Floortje Gerritsen, Nienke Wijnhot en Kyan Broekers van Trias 2. Leogang begon voortvarend aan de wedstrijd. De eerste twee partijen wisten zij te winnen. In wedstrijd drie wist Kyan de spanning terug te brengen. In de dubbel kon Trias er niet voor zorgen dat het terugkwam tot een gelijkspel. Nadat Nienke nog twee partijen winnend wist af te sluiten won ook Kyan nog één partij. Hierdoor kwam er een eindstand van 4 – 6 op het scorebord.

Trias 3 – Wijhe 2

Stijn Kamminga, Boris Horstink en Quinten Gerritsen namen het ook op tegen een team uit Wijhe. Titelkandidaat Wijhe begon matig aan de wedstrijd. Namens Trias wist Stijn ervoor te zorgen dat de Twellose vereniging begon met een voorsprong. In de wedstrijden die daarop volgde wist Wijhe telkens aan het langste eind te trekken op wedstrijd vijf na. Tijdens deze wedstrijd wist Quinten in een spectaculaire vijfsetter nog één punt binnen te slepen namens Trias. Eindstand 2 – 8.

Trias 4 – Effekt `74 3

In de starters klasse kon Effekt het afgelopen weekend geen vuist maken tegen Raffaella Nettuno, Wes Zweers en Joep Kamminga. Het Trias trio wist in alle vijf de partijen de Overijsselse vereniging te overklassen. Eindstand 0 - 5. Door dit geweldige resultaat delen zij nu de koppositie samen met DTV `84.

woensdag 13 februari 2019

Deel dit bericht