Familievoetbal bij Voorwaarts

Zondag 10 juni is het tijd voor Familievoetbal bij Voorwaarts. Door de jaren heen heeft dit toernooi zich ontwikkeld tot een dag vol sportiviteit en vooral gezelligheid. Al jaren zijn de velden aan sportpark De Laene vol met teams van vrienden, buren, seniorenteams die het op twee niveaus tegen elkaar opnemen. Uiteraard blaast ook het damesvoetbal een partijtje mee. De oorsprong van deze dag wordt ook niet vergeten, met een 99% Familiepoule.

Een beproefde succesformule, want dit jaar staat de organisatie aan de vooravond van 40-jarig jubileum. En daar maken zij natuurlijk wat bijzonders van.

Net als andere jaren is er van alles te doen voor de jongste jeugd, met als grote publiekstrekker het welbekende treintje.

Voor de pupillen is er het 4 tegen 4 voetbal, in drie leeftijdsklassen.

Dit toernooi is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een populair evenement onder de voetballende jeugd.

Het herinvoeren van een poule met familieteams is ook een gouden greep gebleken.

Het laat lang vervlogen herleven. Ooms, neven, zwagers en broers die de eer van de familie hooghouden. Met de hele familie als supporters langs de lijn.

Het Vogelschieten keert na jaren afwezigheid terug aan De Laene.

Veel bekijks gaat het trekken, want de inschrijvingen komen nog steeds binnen. Er is nog plaats in de verschillende klassen, maar wees er nu snel bij, want vol is vol.

Na afloop verzorgt Voorwaarts i.s.m. met Buurman Vlees & Vis weer een grandioze barbecue.

De belangstelling hiervoor is nu al heel groot. Muziek, een drankje en hopelijk lekker weer.

woensdag 23 mei 2018

Deel dit bericht