FEESTDAG BIJ SC KLARENBEEK MET DJ SORRENTO EN PETER ARENDS

Klarenbeek- Zondag 15 oktober wordt het wederom een feestelijke dag bij SC Klarenbeek. De eerste- en tweede elftallen van SC Klarenbeek en VV Beekbergen treffen elkaar in competitieverband, maar dat is zeker niet het enige. De dag wordt afgetrapt om half 11 als de tweede elftallen van beide verenigingen het tegen elkaar opnemen. Na deze wedstrijd, omstreeks kwart over 12, zullen de pupillen van SC Klarenbeek JO11-2 een voorwedstrijd spelen tegen de pupillen van VV Beekbergen JO11-2. Vervolgens zal om 14:00 uur het huzarenstukje plaatsvinden op sportpark de Pauw, als de eerste elftallen van SC Klarenbeek en VV Beekbergen de strijd met elkaar aan gaan voor de drie punten. Na deze clash zal de middag feestelijk wordt afgesloten door DJ Sorrento en zanger Peter Arends in de Brug.

SC Klarenbeek 2 is dit seizoen nieuw in de 3de klasse G. De eerste wedstrijd van het seizoen werd ongelukkig met 1-2 verloren van Heino maar in de tweede wedstrijd werd er knap met 1-1 gelijkgespeeld uit bij ZVV ’56. Omdat de derde wedstrijd werd afgelast staat SC Klarenbeek 2 op de 9de plek na twee gespeelde wedstrijden. Beekbergen 2 daarentegen verloor haar eerste drie wedstrijden. In de eerste wedstrijd was VV Voorwaarts met 4-5 te sterk en de tweede wedstrijd tegen Heino ging met 2-0 verloren. In de laatste wedstrijd werd er in eigen huis verloren van Schalkhaar met 0-3. VV Beekbergen 2 staat daarmee op een 11de plaats na drie gespeelde wedstrijden. Om 10:30 zullen zij aftrappen op zoek naar de eerste driepunter van het seizoen.

SC Klarenbeek 1 is in seizoen 2017/2018 wederom ingedeeld in de 4de klasse G. De eerste wedstrijd van het seizoen werd thuis tegen een sterk spelend Victoria Boys verloren met 2-4. In de tweede wedstrijd van het seizoen ging het aanzienlijk beter en werd ZVV ’56 met 0-4 opzij gezet. Helaas kon deze lijn niet worden doorgezet en werd de derde wedstrijd met 5-2 verloren bij Be Quick Zutphen. Door deze wisselvallige competitiestart bevindt SC Klarenbeek zich momenteel op een 12de plaats. VV Beekbergen 1 zette in de eerste wedstrijd van het seizoen Orderbos opzij met 6-1. Door deze ruime overwinning mochten zij zich een week koploper noemen. In de tweede wedstrijd kwam VV Beekbergen niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Victoria Boys waardoor ze weer koploper af waren. In de derde wedstrijd werd er thuis aangetreden tegen ZVV ’56 en werd de tweede overwinning behaald, 2-0. Door deze overwinning staat VV Beekbergen op een 3de plaats met 7 punten. Om 14:00 zullen zij aftrappen op zoek naar de drie punten.
Na de wedstrijd van het eerste elftal zal DJ Sorrento samen met Peter Arends ons voorzien van de nodige muzikale klanken om de dag feestelijk af te sluiten. Daarnaast beloven het spannende wedstrijden te worden waarbij alle teams een geweldige support verdienen. Wij nodigen u daarom van harte uit om de wedstrijd(en) te komen bezoeken en daarna onder het genot van een drankje na te praten over de wedstrijd(en).

woensdag 11 oktober

Deel dit bericht