Fit & Fun Voorwaarts-Westsite

Twello- Vorige week werd er helaas verloren. Deze week werd er weer scherp getraind om de punten in Twello te houden. Op het programma stond een wedstrijd tegen Westsite. Vorige seizoen werd er uit verloren en ook thuis kon men pas op het einde het verschil maken. Het zou dus zeker geen makkelijke wedstijd worden. Westsite begon fel en scherp en al snel keek de ploeg tegen een achterstand aan. Dit was toch niet echt de bedoeling. De knop ging om en het werd feller en scherper en na 12 minuten spelen stond de score weer gelijk. Sharin was lekker op dreef en wist 4 keer achter elkaar het net te vinden. Vlak voor rust weet Alineke met een mooie lob te scoren. Ruststand 16-14.

Voorwaarts kwam heel goed uit de kleedkamer en scoorde er op los. Sharin scoorde vanuit de hoek. Merlin vanaf de cirkel, Ellen en Melissa vanaf de opbouw. Ook de verdediging zat potdicht en pas na 10 minuten spelen in de 2e helft wist Westsite te scoren. Toen de thuisploeg in ondertal kwam wist Westsite een paar keer te scoren. Stand 28-17. De concentratie werd een beetje verloren en mooie aanvallen werden afgewisseld met hele slordige fouten. De wedstrijd werd harder met soms flinke overtredingen. Zowel fit & Fun Voorwaarts en Westsite wist te scoren via penalty’s. Ook werd er nog een penal gestopt door Brigitte. Vlak voor tijd werd er nog een break gelopen wat de stand 40-33 maakte. Dit was dan ook de eindstand.

Volgende week is Voorwaarts een weekend vrij en kan er even uitgerust worden en genoten worden van het Nederlands dames handbalteam. Zaterdag 8 dec wordt er afgereisd naar Heemskerk en zullen dan spelen tegen DSS. Aanvang wedstrijd 19:30 uur. Er is nog steeds kans op de periodetitel dus is alle steun van de supporters nodig.