Fit&Fun Voorwaarts-Gemini 31-20

Twello- Gemini kwam op bezoek in het mooie Twello. Bij de uitwedstrijd hadden wij het heel erg lastig en wisten we pas de laatste minuten het verschil te maken. We wonnen uiteindelijk met 19-25. Gemini is hekkensluiter van de eerste divisie, maar is een rare tegenstander om tegen te spelen. De jeugd van Klarenbeek was weer aanwezig om te mogen oplopen, super leuk dat ze er weer waren. Om 20.00 uur floten de scheidsrechters de wedstrijd aan. Het begin was wat stroef. Gemini speelt heel traag en speelt lange aanvallen.

Ook verdedigend hard en stug. Melissa wist dan ook al snel in de wedstrijd 2 keer te scoren via een penalty. De eerste 10 minuten gingen gelijk op. Wat foutjes en geen scherpe afronding waren de oorzaak dat we niet uit konden lopen. Gemini scoorde via de cirkel en van afstand. In de time out werden er aanpassingen gedaan in de verdediging, en vanaf dat moment kwamen wij iets meer in ons spelletje. Alineke wist mooi te scoren vanaf de opbouw en hoek. Ellen wist te scoren door een break te lopen. Gemini bleef straffen krijgen en Aniek wist dan ook deze penalty te benutten met een loeihard schot. De ruststand 14-7. In de tweede helft begonnen we goed. Ellen, Melissa en Alineke wisten achter elkaar het doel te vinden. De A meiden Keyara en Jill mochten ook lekker minuten maken en beide wisten te scoren. Ook keepster Alijn maakte haar debuut in dames 1 en deed dit overtuigend. Ze wist zelfs nog een penalty te stoppen. In de tweede helft bleef Gemini hard spelen. Als iedereen maar zonder blessures het veld kon verlaten. Met een passeer beweging maakte Merlin het laatste doelpunt en bracht de eindstand op 31-20. Volgende week naar Raalte tegen kwiek. Alle support is nodig. 19:30 in de Tijenraan, Raalte.