Fit&Fun Voorwaarts – ZAP 37-26

Twello- Na twee uitwedstrijden achter elkaar gespeeld te hebben mochten wij weer thuis spelen. Dit keer was de tegenstander ZAP. Een bekende tegenstander waar we altijd mooie en spannende wedstrijden tegen spelen. Dit wist het publiek ook en de tribune was dan ook goed gevuld.

Na de scheidsrechters een kleinigheidje te hebben gegeven in het kader van de week van de scheidsrechters, werd om acht uur de wedstrijd aangefloten. Na 30 seconde wist Laura met een mooie actie het eerste doelpunt te maken. Ook Merlin wist het doel te vinden en al snel was het 2-0. De verdediging stond lekker en ZAP had het lastig om tot scoren te komen. Stand na 15 minuten was 13-4. Zap ging met 7 veldspelers spelen, maar hierdoor konden we soms vrij scoren in een leeg doel. Ruststand was dan ook 17-10. Zap bleef ook in de tweede helft met 7 veldspelers spelen, daardoor was de stand al snel 22-12. Daarna volgde het Twelloos kwartiertje. We werden slordig en onze verdediging verslapte. ZAP maakte hier goed gebruik van en kwam dichterbij 24-20. Na een time-out en een peptalk speelden we weer ons eigen spelletje. We liepen weer verder uit door een paar mooie acties van Quinty, mooie breaks van Sharin en van Alineke. De wedstijd werd afgefloten met een stand van 37-26. Het werd niet zo’n spannende wedstrijd als anders, maar we hebben zeker leuke dingen laten zien aan het publiek. Volgende wedstrijd spelen wij zaterdag 20 okt om 19 uur in het Limburgse Beek. We zullen dan tegen Anytime Fitness BFC spelen. Een onbekende tegenstander voor ons dus we hebben alle support nodig. De happybus zal weer rijden dus meld je aan.