Fors verlies SV Terwolde

Terwolde- Op deze mooie zondagmiddag stond de uitwedstrijd tegen Activia op het programma. De drukke tijd met vele wedstrijden begint Terwolde parten te spelen. Zo stonden de A-jeugdspelers Swen van Voorst en Roy Koers in de basis,die dit overigens prima deden. De vorige keer tegen Activia verloor Terwolde al verdiend,dus het zou vandaag niet makkelijk worden.

De wedstrijd is ongeveer 10 minuten bezig en Activia kont verdiend op een 1-0 voorsprong. In de 14e minuut gaat de spits van Activia door de verdediging van Terwolde en wordt correct buiten het strafschopgebied afgestopt. Maar de zeer slechte scheidsrechter van deze middag geeft een strafschop tegen. Vol ongeloof van de Terwolde spelers wordt het 2-0 vanaf de stip. Dan in de 19e minuut wordt er een speler van Terwolde na getrapt. De scheidsrechter staat er boven op maar doet niets. In de 30e minuut gaat Niels Bredenoort alleen op de keeper af van Activia en wordt neer geschopt in het strafschopgebied, weer doet de scheidsrechter niets waar het een 100% strafschop was. Aan het been van Niels was te zien dat hij flink geraakt was,want er stonden een stuk of 6 noppen op zijn bovenbeen en het begon al gelijk flink blauw te worden. Nu vonden trainer Harold Sneller en leider Tony Leurink dat de maat vol was en riepen hun spelers naar de kant om te overleggen hoe om te gaan met zo’n scheidsrechter. Het liefst waren ze gestopt om lekker naar Kriebelz in Terwolde te gaan voor een drankje. Maar na goed overleg werd er ‘gewoon ‘doorgegaan. Complimenten aan de spelers van Terwolde om toch op een positieve manier door te gaan. In de 35e minuut komt Sem Gerritsen in het veld voor Niels. Voor de rust wordt het nog 5-0 voor Activia. Na de rust hoopt Terwolde de schade beperkt te houden. In de 62e minuut komt Jeffry Kruitbosch in het veld voor Peter Roeterd en in de 70e minuut komt Mitchel van voorst in het veld voor Swen van Voorst. Activia vind het allemaal wel prima en maakt nog 2 doelpunten. Einduitslag 7-0 voor Activia.