Fouten nekken SV Twello tegen koploper Beekbergen

Twello- In het eerste kwartier had SV Twello twee keer de kans om de score te openen. Zij dicteerden die periode het spel. In de 18de minuut mocht de thuisclub van grote afstand een vrije trap nemen. Deze werd niet goed verwerkt en Timo Bakker kon wel heel eenvoudig 1-0 scoren. Toen even later weer niet goed werd ingegrepen kopte Cas Mulder 2-0 binnen. Twee cadeautjes, die met dank aanvaard werden door de spelers van Beekbergen. Pal voor de rust een herhaling van zetten. Weer niet goed ingrijpen en 3-0 verscheen op het scorebord. Knap dat de gasten nog tot 3-2 terugkwamen, maar ze bleven met lege handen staan. In de 3de minuut werd een schot van Nicky Eekhuis op het laatste moment geblokt door een verdediger van de thuisclub en belandde de bal precies in handen van keeper Jeffrey Wiegers. Twee minuten later vloog een snoeihard schot van Max Smaal rakelings over. In de 7de minuut was de reactie van keeper Jeffrey Wiegers op een schot van Tim Evers subliem. Het spel speelde zich voornamelijk op de helft van Beekbergen af tot zij in de 18de minuut bovengenoemde vrije trap verzilverden en even daarna de 2-0 scoorden. Het duurde even voor SV Twello de draad weer kon oppakken. Een vloeiende aanval van de gasten gaf Max Smaal de kans uit te halen, maar zijn schot ging maar net naast. Nicky Eekhuis had nog de mogelijkheid de score te verkleinen, maar keeper Jeffrey Wiegers was weer de sta in de weg. Toen op slag van rust cadeautje nummer 3 werd aangeboden werd ook deze met dank aanvaard door Beekbergen 3-0. Ruststand 3-0 voor de thuisploeg en hoe anders had deze kunnen zijn.

Na de rust speelde het spel zich grotendeels op het middenveld af. Echte kansen deden zich aan beide zijden niet voor. Met de jeugdige spelers Jorden Roeterd en Ade Wattimena in de ploeg probeerde trainer Salim Özer de bakens te verzetten. Met nog een kwartier te spelen gaf Frank de Croon een prachtige pass op Max Smaal 3-1. Nog meer druk zette sv Twello nu naar voren en toen in de 81ste minuut s v Twello een strafschop kreeg scoorde Max Smaal simpel 3-2. Nu was het alles of niets. Dat gaf Beekbergen natuurlijk wat meer ruimte maar Dennis van Engeland zag twee maal keeper Huub Dommerholt goed redden. Na wat extra tijd floot de prima leidende scheidsrechter H.W.M. Kraaijenvanger af. Jammer dat SV Twello in de 1ste helft door fouten zich zelf te kort deed deze middag. Volgende wedstrijd zondag a.s. thuis tegen WWNA uit Apeldoorn. Aanvang 14.00 uur.