GA Eagles in Terwolde

Terwolde- Na twee jaren is er eindelijk weer publiek welkom op "klein Milanello". De deventer profclub zal ter voorbereiding op het nieuwe eredivisie seizoen wederom Terwolde aandoen. De Eagles starten dit jaar voor de 32e keer de voorbereiding in Terwolde op sportcomplex "De Woldermarck" alias "klein Milanello".

Er zal dagelijks worden getraind en er worden een drietal oefenwedstrijden in Terwolde gespeeld. Voor de exacte trainingstijden en overige wedstrijden verwijzen wij u naar: www.ga-eagles.nl. In totaal zijn er tot nu toe 599 doelpunten in Terwolde gevallen dus dit jaar zal de magische grens van 600 worden bereikt.

Eerste training
De eerste training onder leiding van de nieuwe trainer René Hake heeft inmiddels op zondag 19 juni j.l. plaatsgevonden. Zowel de nieuwe spelers zoals: Finn Stokkers, Jahnoah Markelo, Rashaan Fernandes, Xander Blomme , doelman Jeffrey de Lange als oud gedienden Bas Kuipers,Philippe Rommens,Gerrit Nauber etc . presenteerden zich aan het publiek. De spelers waren blij om eindelijk weer eens de interactie te ervaren met het publiek op de eerste training.

SV Terwolde - GA Eagles
Zaterdag 25 juni 2022 zal de eerste oefenwedstrijd al worden gespeeld. Traditiegetrouw zal S.V. Terwolde de eerste sparringpartner zijn. Aanvang van deze wedstrijd is 19.00 uur.

Go Ahead Eagles PAOK Saloniki
Woensdag 29 juni 2022 aanvang 19:00 uur

PAOK Saloniki is een vereniging uit Thessaloniki in Griekenland. De clubkleuren zijn zwart en wit. Ze eindigden het afgelopen seizoen op de 2e plaats in de griekse Super league en daarmee kwalificeerde het zich direct voor de Europa Conference League. Enkele namen van spelers: centrale middenvelder Jasmin Kurtic,international voor Slovenië, linksbuiten Alexandru Mitrita international van Roemenië. Bekendste speler is toch wel oud feyenoorder Diego Biseswar tegenwoordig international van Suriname. Trainer is de roemeen Răzvan Lucescu.

Go Ahead Eagles - NK Lokomotiva Zagreb

Zaterdag 02-07-2022 aanvang 19.00 uur

NK Lokomotiva Zagreb is een vereniging uit Kroatië. De clubkleuren zijn blauw en wit. Ze eindigden het afgelopen seizoen op de 5e plaats in de HNL. Enkele namen van spelers: Mateo Maric, defensieve middenvelder, Lucas Kacavenda aanvallende middenvelder. Er speelt ook een nederlander bij deze club namelijk:centrale verdediger Justin de Haas die in 2021 overkwam van Jong PSV. Trainer is de kroaat Silvijo Čabraja.

Parkeren.

Rondom het sportcomplex is aan de Molenweg een parkeerterrein gecreëerd. Hier kunt u gratis parkeren. Bezoekers worden dringend verzocht gebruik te maken van dit parkeerterrein. Middels borden wordt u naar dit terrein verwezen.U kunt het terrein van SV Terwolde vinden aan de Everwijnstraat in Terwolde (Gld.) www.svterwolde.nl

Sponsor trainingskamp

Intermontage: Realisatie van complete interieurs

Het Intermontage Trainingskamp Go Ahead Eagles wordt dit jaar voor de 32e keer mogelijk gemaakt door Intermontage Leurink B.V. uit Terwolde. Als familiebedrijf geeft Intermontage vorm aan de identiteit van haar klanten. Haar medewerkers geven de oplossingen waarmee, in eigen huis, een compleet interieur gerealiseerd wordt, waarin klanten zich thuis voelen. Meer informatie over de wanden, plafonds en maatwerk interieurbouw die Intermontage levert, kunt u vinden op: www.intermontage.nl

woensdag 22 juni 2022

Deel dit bericht