Geef je op voor de De Zuid Voetbaldag

Wilp- Op donderdag 25 oktober 2018 (in de herfstvakantie) organiseert Wilp Staat Op voor de vijfde maal een voetbaldag op de velden van SV CCW’16. Ook zal deze dag het nieuwe pannaveld officieel geopend worden door de wethouder.

Neem het op tegen een keeper van Go Ahead Eagles

De voetbaldag start om 10.00 uur (aanmelden vanaf 09.30 uur) en is bedoeld voor alle mini’s, F-, E- en D-pupillen uit de omgeving. Als de wethouder rond 15.00 uur de prijzen heeft uitgedeeld zal het afgelopen zijn. Voor het goede doel wordt een inschrijfgeld van € 10,- per deelnemer gevraagd. Dit bedrag graag op de dag zelf betaald worden. Hiervoor heeft de pupil een hele dag vertier met verschillende voetbalactiviteiten zoals een voetbalcircuit, stropdasschieten, snelheidskanon, et cetera. Ook een voedzame sportlunch zit bij de prijs inbegrepen. Ook is er een penaltycompetitie waarbij je het gaat opnemen tegen een keeper van Go Ahead Eagles! Deelnemers kunnen zich aanmelden via een mailtje naar wilpstaatop@gmail.com.

Het project is wederom tot stand gekomen dankzij de medewerking van ZportZ, het bedrijf van Han Piels welke gespecialiseerd is het organiseren van dergelijke voetbaldagen. In het verleden was Han speler van Go Ahead Eagles en nog steeds is hij helemaal verknocht aan het voetbalspel. Han zegt ‘voetbal mooier te maken’. Dit jaar wordt hij geassisteerd door Jasmijn Janssen. De 20-jarige Jasmijn uit Apeldoorn is een alleskunner met een bal. Ze is Nederlands Kampioen Freestyle Voetbal en werd onlangs vierde op de World Freestyle Masters in Tokyo. Ook komt er iemand van Go Ahead Eagles langs.

Wanneer u begeleider wilt zijn op deze dag hoort de organisatie dat ook graag. Vele handjes maken immers licht werk en de ervaring leert dat twee leiders op een groepje van 10 deelnemers het beste werkt. Stuur een mailtje naar het eerdergenoemde mailadres.

woensdag 17 oktober 2018

Deel dit bericht