Gemotiveerd sv Twello klopt Klarenbeek

De wil om te winnen, goed gemotiveerd en daarbij goed voetballend heeft s v Twello een mooie overwinning opgeleverd tegen Klarenbeek. Het was heerlijk om deze middag langs de lijn te zitten.

De eerste 10 minuten was het aftasten geblazen van beide kanten. Verdedigend stond s v Twello goed. Jammer was het dat Edward Achtereekte toen moest uitvallen en het seizoen als afgesloten mag beschouwen. Hij kan op een sterk seizoen terugkijken. Marijn Ruijl verving hem goed. Je weet bij hem altijd wat voor vlees je in de kuip hebt. In de 13de minuut de eerst kans voor de thuisploeg. Wouter van der Gouw schoot in kansrijke positie over. In dezelfde minuut gaf Jesse Knetsch een prachtige pass op Cihan Ozer. Van dichtbij schoot hij naast. Nadat Wouter van der Gouw keeper Jay Koster had getest kreeg Tim Evers het op de heupen. Op snelheid een paar man passerend gaf hij een subtiel steekballetje aan Jesse Knetsch 0-1. Niet veel later weer Tim Evers op volle toeren. Hij stelde Cihan Ozer in staat 0-2 te scoren. Nadat Ade Wattimena zijn schot gestopt zag door keeper Milan Hulleman was het de beurt aan Klarenbeek. Leon Brouwer kopte net over en even later werd hij afgestopt door keeper Jay Koster. Verdediger Frank de Croon ( wat een inzet ) ging af en toe mee naar voren en niet zonder gevaar. Hij zag in de 37ste minuut zijn schot op de bovenlat belanden en pal daarna gaf hij een mooie pass aan Jesse Knetsch, die te zacht in schoot. Ruststand 0-2 en dat was verdiend.

Na de rust startte de thuisploeg feller. Leon Brouwer kopte in de 52ste minuut naast en schoot even daarna naast. Een paar minuten later een prachtige actie van Cihan Ozer. Een pass uit het boekje op Jesse Knetsch en de bal lag weer in het net 0-3. Nu kun je ook niet zeggen dat Klarenbeek slecht speelde. Ze kregen mogelijkheden genoeg, maar keeper Jay Koster haalde een strak schot van weer Leon Brouwer onder uit de hoek en de vrije trap van Lennart Elijzen in de 62ste minuut ranselde hij ook zijn doel uit. Een minuut later waren we getuige van een paar onnavolgbare bewegingen van Cihan Ozer. Hij gaf de bal aan Delano Unaola en de 0-4 stond op het scorebord. Stond s v Twello nog na te genieten? De actie van Hans Bosch één minuut later mocht er ook zijn 1-4. Hierna was het weer de beurt aan s v Twello. Tim Evers had de 1-5 op de voet, maar de reactie van keeper Milan Hulleman voorkwam deze score. Het cadeautje dat Lennart Elijzen in de 75ste minuut kreeg werd met dank aanvaard 2-4. Werd het nog spannend? Beide ploegen wilden nog wel scoren. In de 86ste minuut zette Jesse Knetsch goed door en gaf de bal aan Cihan Ozer, die op de vierkante meter liet zien hoe je een bal behandelt en 2-5 scoorde. Wedstrijd gespeeld? Nee nog niet. Een verdediger van s v Twello kreeg de bal tegen zijn arm aangespeeld in de laatste minuut. Strafschop. Hans Bosch maakte 3-5. Even later floot de prima leidende scheidsrechter E. J. van den Broek af. Op zondag 27 mei a. s. de laatste competitie wedstrijd thuis tegen ZVV uit Apeldoorn. Aanvang 14.00 uur.