Go Ahead Eagles oefent tegen Excelsior Rotterdam

Deventer- Na een aantal zware trainingsweken en oefenpotjes tegen de lokale amateurs begint voor de Go Ahead Eagles dan eindelijk het echte werk. Trainer John Stegeman verwacht dan ook flinke tegenstand voor de Deventer adelaars in de wedstrijd Go Ahead Eagles - Excelsior Rotterdam. Deze wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 20 juli op klein Milanello (De Woldermarck) te Terwolde. De aanvangstijd van deze wedstrijd is 19:00 uur en de kassa's gaan om 17:30 uur open. Entree jeugd tot en met 15 jaar €3,00 entree 16 jaar en ouder €7,00.

Excelsior

De ploeg uit Kralingen heeft een aantal versterkingen opgehaald voor het seizoen 2018 -2019 en een aantal spelers zijn geen onbekenden voor de rood gele fans uit Deventer want de doelmannen Sonny Stevens en Maarten de Fockert maakten immers onlangs de overstap naar eredivisionist Excelsior en verder maakte ex Eagle Robin van der Meer de overstap van Fc Utrecht naar Excelsior. Verder trokken de Rotterdammers o.a. IJslands international Mikael Anderson aan (gehuurd van Fc Midtjylland), Dennis Mahmudov (Fc Dordrecht), Thomas Oude Kotte (jong Vitesse), Jerdy Schouten (Telstar). Trainer van Excelsior is dit jaar Adrie Poldervaart.

Intermontage: Realisatie van complete interieurs

Het Intermontage Trainingskamp Go Ahead Eagles wordt dit jaar voor de 28e keer mogelijk gemaakt door Intermontage Leurink B.V. uit Terwolde. Als familiebedrijf geeft Intermontage vorm aan de identiteit van haar klanten. Haar medewerkers geven de oplossingen waarmee, in eigen huis, een compleet interieur gerealiseerd wordt, waarin klanten zich thuis voelen. Meer informatie over de wanden, plafonds en maatwerk interieurbouw die Intermontage levert, kunt u vinden op: www.intermontage.nl

Volgende wedstrijd in Terwolde

Zaterdag 4 augustus GA Eagles – Emmen (15.00 uur) .

Persaccreditatie

Om accreditatie aan te vragen voor een duel van Go Ahead Eagles in Terwolde, kunt u een mail sturen naar: kleinmilanello@svterwolde.nl U krijgt dan zo snel mogelijk een reactie.

Parkeren

Rondom het sportcomplex is zowel aan de Kolkweg (hoek Bandijk) als aan de Molenweg een parkeerterrein gecreëerd. Hier kunt u gratis parkeren. Bezoekers worden dringend verzocht gebruik te maken van deze parkeerterreinen. U kunt het terrein van SV Terwolde vinden aan de Everwijnstraat in Terwolde (Gld.) www.svterwolde.nl

woensdag 18 juli 2018

Deel dit bericht