Go Ahead Eagles oefent tegen FC Emmen

Zaterdag spelen de Eagles alweer de laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het seizoen 2018 - 2019 in Terwolde immers de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam wordt in de Adelaarshorst gespeeld. De wedstrijd tegen eredivisionist FC Emmen wordt gespeeld op zaterdag 4 augustus op klein Milanello (De Woldermarck) te Terwolde. De aanvangstijd van deze wedstrijd is 15.00 uur en de kassa's gaan om 13.30 uur open. Entree jeugd tot en met 15 jaar €3,00 entree 16 jaar en ouder €7,00. De nieuwe spits van de Deventernaren, Thomas Verheydt, maakt misschien zijn debuut in het rood geel reden des te meer om deze wedstrijd live bij te wonen.

FC Emmen
De onlangs naar de Eredivisie gepromoveerde ploeg uit Emmen heeft een aantal versterkingen opgehaald voor het seizoen 2018 -2019 om vol te gaan voor de doelstelling namelijk handhaving in de Eredivisie. Zo kwam Caner Cavlan over van het turkse Boluspor en werd Luciano Slagveer voor een jaar gehuurd van het belgische Lokeren. Onlangs kwam Deventernaar Delano Grootenhuis van jong FC Twente naar FC Emmen. Trainer van FC Emmen is Dick Lukkien.

Intermontage: Realisatie van complete interieurs
Het Intermontage Trainingskamp Go Ahead Eagles wordt dit jaar voor de 28e keer mogelijk gemaakt door Intermontage Leurink B.V. uit Terwolde. Als familiebedrijf geeft Intermontage vorm aan de identiteit van haar klanten. Haar medewerkers geven de oplossingen waarmee, in eigen huis, een compleet interieur gerealiseerd wordt, waarin klanten zich thuis voelen. Meer informatie over de wanden, plafonds en maatwerk interieurbouw die Intermontage levert, kunt u vinden op: www.intermontage.nl

Persaccreditatie
Om accreditatie aan te vragen voor een duel van Go Ahead Eagles in Terwolde, kunt u een mail sturen naar: kleinmilanello@svterwolde.nl. U krijgt dan zo snel mogelijk een reactie.

Parkeren
Rondom het sportcomplex is zowel aan de Kolkweg (hoek Bandijk) als aan de Molenweg een parkeerterrein gecreëerd. Hier kunt u gratis parkeren. Bezoekers worden dringend verzocht gebruik te maken van deze parkeerterreinen. U kunt het terrein van SV Terwolde vinden aan de Everwijnstraat in Terwolde (Gld.) www.svterwolde.nl

woensdag 1 augustus

Deel dit bericht