Go Ahead Eagles Soccer Camp bij SV Voorwaarts

Twello- Volgende week, de eerste week van de basisschoolvakantie wordt er een Go Ahead Eagles Soccer Camp bij SV Voorwaarts georganiseerd. Op maandag 10, dinsdag 11 en woensdag 12 juli kunnen jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 - 15 jaar drie dagen trainen onder professionele begeleiding van opgeleide en gecertificeerde trainers bij de Go Ahead Eagles Soccer Camps.

Programma
Tijdens de Go Ahead Eagles Soccer Camps gaan voetbal,- en spelplezier hand in hand. Alle deelnemers worden ingedeeld op leeftijd en niveau (hiernaast is het altijd mogelijk om bij vriendjes/vriendinnetjes ingedeeld te worden). Het vernieuwde programma van de Go Ahead Eagles Soccer Camps zorgen ervoor dat kinderen in de leeftijdscategorie 6-10 jaar en 11-15 jaar een gevarieerd en uitdagend programma krijgen aangeboden. Het programma is dagelijks van 10.00 uur t/m 16.00 uur.

Doen de kinderen nog meer dan alleen voetballen deze dagen?
Naast het voetbalprogramma zijn er verschillende animatie-activiteiten voor de deelnemers. Zo komen er twee eerste elftalspelers langs waar de jonge deelnemers al hun vragen aan kunnen stellen. Bij de oudste groepen geven de spelers juist voetbaltips en scoren alle deelnemers uiteraard een mooie foto en handtekening. Ook is een vernieuwde Go Ahead Eagles Quiz voor de jeugd niet weg te denken uit het programma.
Wat krijg je allemaal bij het Go Ahead Eagles Soccer Camp? Naast heel veel voetbalplezier, tips en (individuele)aandacht ontvangen alle deelnemers: Een Go Ahead Eagles Soccer Camps-tenue, kans op mooie prijzen, een deelnemers certificaat, iedere dag een gezonde lunch, tussendoortjes en meerdere malen drinken en maken de deelnemers zelfs kans om gescout te worden voor de voetbalopleiding van Go Ahead Eagles. De kosten voor een driedaags Go Ahead Eagles Soccer Camp bedragen € 129,-
Aanmelden? Uw zoon/dochter aanmelden voor het Go Ahead Eagles Soccer Camp bij SV Voorwaarts? Ga dan naar www.ga-eagles.nl/soccercamps hier vind u tevens meer informatie over de dagen en overige Soccer Camps in de zomervakantie (24, 25 en 26 juli SV Schalkhaar) en (22, 23 en 24 augustus Sportclub Deventer). Voor vragen kunt u mailen naar soccercamps@ga-eagles.nl

woensdag 5 juli

Deel dit bericht