Groot aantal deelnemers Ouder-Kind Toernooi TC De Schaeck

Twello- Traditiegetrouw vond afgelopen zondag 2 juli bij Tennisclub De Schaeck in Twello het Open Ouder-Kind Toernooi plaats. Met 18 deelnemende koppels stond het park vol met jeugdspelers en hun ouders of bevriende volwassenen. Na een gezellige warming-up startten de koppels met het toernooi, verdeeld over vier poules. Verspreid over acht banen gingen de koppels de strijd met elkaar aan.

Naast wedstrijden op de reguliere banen, speelden de jongste koppels elk één keer op de Blinde Baan. Het Bindtennis en het Open Ouder-Kind Toernooi zijn inmiddels onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ook deze keer liepen de spelers verdwaald over de blinde baan. Zij zagen immers pas op het laatste moment waar de bal van de tegenstander zou landen vanwege het zeil dat boven het net was gespannen. Na 3 speelrondes was het tijd voor een korte break waarin werd genoten van een heerlijk bakje verse aardbeien. Na in totaal 6 speelrondes werd de eindstand opgemaakt.

In poule rood (7-8 jaar) waren Floris en Arjan de Valk de winnaars. In poule oranje (9-10 jaar) grepen Stijn en Jacques Mus de winst. In de groene poule waren maar liefst 3 teams met dezelfde score. Daardoor moesten de gewonnen punten geteld worden. Hieruit bleek dat Tjerk en Gert-Jan Groot Wesseldijk de winnaars waren. In poule geel (13 en ouder) wonnen Thomas & en Ronald van Zijp.

woensdag 5 juli

Deel dit bericht