Handbaldames Sc Klarenbeek winnen Beach handbaltoernooi Bathmen

Klarenbeek / Bathmen- De Klarenbeekse handbal dames 1 hebben op zondag 12 mei voor de tweede keer op rij het Beach handbaltoernooi in Bathmen gewonnen. Nadat de handbaldames de poulefase ongeslagen door kwamen, wisten ze ook de spannende kwart- en halve finale te winnen. De halve finale werd gewonnen in de laatste seconden!

De finale tegen Broekland ging eerst gelijk op, maar daarna wist Klarenbeek de voorsprong te pakken. Zo ging de beker voor de tweede keer op rij mee naar Klarenbeek.

Op zaterdag 11 mei waren de jeugdteams aan de beurt. Zij waren met vier teams vertegenwoordigd in Bathmen; de F1, E1, D1 en D1 speelden eerst in een poulefase waarna drie van de vier teams doorgingen naar de kwartfinale. De E1 eindigde op een knappe derde plaatse, de D2 werd helaas in de kwartfinale uitgeschakeld door Holten D1 (de latere winnaar van het toernooi). De D1 wist de halve finale na een golden goal te winnen maar verloor helaas de finale met 16-15 van Holten. Vanaf volgende weekend zal er (bijna) ieder weekend ook een Beach toernooi in Klarenbeek plaatsvinden. Zie de website van Sc Klarenbeek voor meer informatie hierover. Zondag 19 mei speelt dames 1 vanaf 11.00 uur wedstrijden op het Klarenbeekse zand. Uiteraard kunnen de dames dan support gebruiken.

woensdag 15 mei

Deel dit bericht