Handbaltoernooi SC Klarenbeek

Klarenbeek- Afgelopen zaterdag was het zover, het H-team van Sc Klarenbeek heeft haar tweede toernooi gespeeld en dit keer "thuis" in het MFC Klarenbeek. Het H-team is het jongste handbaljeugdteam (5-6 jarigen). Er werden 4 wedstrijden gespeeld en tussendoor was er tijd voor balspelletjes.

De eerste wedstrijd was tegen Heeten en de meiden moesten nog even wennen aan het spelletje, maar wonnen de wedstrijd met 2-1. De tweede wedstrijd was tegen Zwolle en konden ze toch al wel merken dat ze wat vermoeider waren, maar ze bleven fanatiek doorgaan. Het was een spannende wedstrijd en hebben deze met 1-1 gelijk gespeeld.

Na de pauze stond de wedstrijd tegen Voorwaarts. De meiden waren weer opgeladen en konden er weer tegen aan. Het team probeerde wat meer over te spelen en meer gebruik te maken van het hele veld. De wedstrijd werd met 2-1 gewonnen. De laatste wedstrijd was tegen Kwiek en ondanks dat het team vermoeid werd, bleef het goed spelen en ging het samen spelen steeds beter. De laatste wedstrijd werd gewonnen met 4-2.

Het was weer een leuke, leerzame en sportieve ochtend en het team is trots! De dames hopen de supporters leuke wedstrijden te hebben laten zien met mooie doelpunten en reddingen. Zij willen de supporters in ieder geval bedanken voor de aanmoedigingen, dit was super leuk! Op naar het volgende toernooitje, 25 november in Zwolle.

Oproep uit het team:

Wij kunnen nog versterking gebruiken binnen ons team, dus lijkt handbal jou ook een leuke sport dan ben je op dinsdagavond van 17.30 - 18.30 uur van harte welkom om een keer mee te trainen. Wij trainen in het MFC in Klarenbeek.

woensdag 8 november

Deel dit bericht