Hardloop-, wandel- en rolstoelevenement Terwolde

Terwolde- Zondag 28 augustus zal de derde editie van de Ronde van Terwolde weer plaatsvinden. Het evenement heeft de afgelopen twee jaar een zeer groot aantal deelnemers getrokken en de organisatie hoopt ook dit jaar weer op een grote opkomst.

De start van deze loop zal plaatsvinden op “De Woldermarck”, het sportcomplex van SV Terwolde.

Evenals andere jaren is er voor zowel wandelaars als hardlopers een route van 6 en van 12 kilometer.

De wandelaars van de 12 kilometer kunnen dit jaar vanaf 09.00 uur vertrekken om zo gezamenlijk met de lopers van de andere afstanden te kunnen finishen. De wandelaars van de 6 kilometer en de hardlopers van de 6 en 12 kilometer vertrekken gezamenlijk om 10.00 uur. Deelnemers wordt geadviseerd hun startnummer uiterlijk om 9.30 uur af te halen bij de inschrijfbalie zodat iedereen om 10.00 uur kan starten.

De loop staat inmiddels bekend als een gezellig, sociaal evenement waarbij de opbrengst van de inschrijvingen naar goede doelen in onder andere de gemeente Voorst gaat. De 6 kilometer is voor velen een favoriete afstand waarbij de wandelaars de tegemoet komende hardlopers met veel enthousiasme aanmoedigen. De koffiepost op de 6 en 12 kilometer is een gezellige pitstop geworden waarna de wandelaars weer enthousiast verder kunnen wandelen. Onderweg worden de lopers dit jaar verrast met een versnapering aangeboden door ondernemers uit de regio.

Het grote aantal deelnemers van de afgelopen jaren laat zien dat de organisatie een prachtig evenement heeft weten neer te zetten. Het is voor iedereen een mooie gelegenheid om na de vakantie weer eens in beweging te komen.

Inschrijven kan via de website www.rondevanterwolde.nl, maar kan ook op de dag zelf vóór aanvang van de start. Komt u ook weer in beweging voor het goede doel?



woensdag 24 augustus 2016

Deel dit bericht