Het dak ging er af bij Trias

Twello- Eindelijk was het dan zover, na jaren van voorbereiding en sparen heeft tafeltennisvereniging Trias afgelopen week het dak van haar clubgebouw vervangen. Inmiddels zit het nieuwe dak erop en kan de club weer jaren vooruit in het fraaie Triaspant.

De club had al jaren de wens om deze vernieuwing door te voeren, onder meer omdat er asbest in de golfplaten zat verwerkt. De planning was om deze operatie aan het eind van de zomerperiode uit te voeren, zodat er nog ruim de tijd was voor de tafeltennissers om zich voor te bereiden voor de nieuwe competitieronde. Met de hulp van veel leden is het pand na de wateroverlast grondig schoongemaakt en is het gelukt om de zaal speelklaar te maken voor de competitie. Hoewel de competitiespelers zich dus niet optimaal hebben kunnen voorbereiden, hebben de zes jeugd teams en 10 seniorenteams er weer zin in om er een mooi seizoen van te maken. En nu het nieuwe dak op het Triaspant zit, kijkt de club al weer verder. De volgende stap die overwogen wordt is namelijk het plaatsen van zonnepanelen op het vernieuwde dak.

Lijkt het je leuk om te ontdekken of tafeltennis bij je past? Kom dan gerust eens langs bij Trias. Iedere woensdagavond vanaf 20.00 uur kunnen senioren een kijkje nemen. Kinderen kunnen vrijblijvend een training meedoen op woensdag vanaf 17.30 uur en op vrijdag vanaf 16.30 uur. Het Triaspant bevindt zich in de wijk Achter ’t Holthuis (Stinzenlaan 89). Meer informatie over de gezelligste club van Twello is te vinden op www.ttv-trias.nl.

woensdag 19 september 2018

Deel dit bericht