Het dak moet eraf bij paardensportvereniging de Oortveldruiters

EMPE- Paardensportvereniging ‘de Oortveldruiters’ in Empe heeft al sinds jaar en dag haar accommodatie aan de Meeuwenbergweg in Empe. Vorig jaar werd de manege getroffen door een stevige hagelstorm en nu moet het dak eraf! Daar is natuurlijk veel geld voor nodig en de vereniging is hard bezig fondsen te werven voor de bekostiging hiervan. Zo is zij begonnen met een actie met kraskaarten waarbij leden vragen een varkentje te krassen. Het kan zijn dat ook u wordt gevraagd zo’n ‘varkentje te wassen’, en ze hopen ook op uw steun. Daarnaast zullen de leden vrijwilligerstaken gaan vervullen bij de Nationale Hippische Sportbond, de KNHS, in Ermelo.

Familiedag

Het hoogtepunt van de actie ‘Het dak moet eraf’ zal de “Oortveldruiters Familiedag” worden. Op zondag 1 oktober wordt iedereen op de manege uitgenodigd voor een gezellige dag voor het hele gezin, paardenliefhebber of niet. Met veel activiteiten voor de kinderen, maar ook de vaders, moeders en opa’s en oma’s worden niet vergeten! De dag wordt gevuld met veel spelletjes, diverse demonstraties, lekkere muziek en met de nodige versnaperingen is gezelligheid gegarandeerd. Hoogtepunt van de dag zal de veiling worden, waarin mooie producten, antiek en diensten zullen worden
geveild. Denkt u iets te kunnen doneren voor de veiling en wilt u ‘de Oortveldruiters’ graag onder dak helpen? Neem dan contact op via buisfranken@hotmail.com Graag tot ziens op 1 oktober!

woensdag 19 juli 2017

Deel dit bericht