Hockeyen: 5 april Vriendjesdag bij VHC Twello

Twello- Op woensdag 5 april is de jaarlijkse vriendjesdag bij VHC Twello. Met vrienden of vriendinnen mee die al hockeyen of zonder dat je iemand kent. Iedereen is welkom. Op woensdagmiddag van 13:30-17:00 in twee leeftijdsgroepen, allemaal gave oefeningen doen en eens kennismaken met het leuke spelletje hockey.

Hockeyen alleen voor hippe meiden? Natuurlijk hockeyen die ook. Maar wist je dat je al kunt hockeyen als je vier jaar bent? Op zaterdagsochtend spelen de Funckey’s, meisjes en jongens van vier en vijf jaar, op het kunstgras aan de Zuiderlaan. Zij leren in groepsverband balvaardigheden en de beginselen van hockey.

Stoere jongens en meisjes van zes jaar mogen met een stick spelen en hebben dus ook al scheenbeschermers aan en bitjes in hun mond. Hockeyen is leuk en we zorgen graag dat het veilig gebeurt. Bij de benjamins leren de kinderen hoe je een hockeystick vasthoudt, hoe je een bal pushed en meer hockey basisvaardigheden. Als je zeven bent ga je naar de F-jes. Hier spelen de kinderen in een eigen team en doen ze mee aan wedstrijdjes. Bij VHC Twello zijn al een heleboel kinderen uit Twello en omgeving aan het hockeyen.

Heb je nu ook zin gekregen om eens een keertje mee te doen of te komen kijken? Op woensdag 5 april is er een Vriendjesdag waarbij alle vriendjes en vriendinnetjes van onze jongste jeugd lekker een middagje mee mag komen hockeyen. Ben je tussen de 5 en 8 jaar oud dan ben je van harte welkom van 13:30-15:00 uur. Ben je tussen de 9 en 11 jaar oud dan ben je van harte welkom van 15:30-17:00 uur. Meer weten? Ga naar www.vhctwello.nl

woensdag 29 maart 2017

Deel dit bericht