IJsselmenners houdt ringsteekwedstrijd

Hall- Woensdagavond 9 mei houdt koetsiersvereniging De IJsselmenners alweer hun tweede ringsteekwedstrijd van dit seizoen. Vanaf 19.00 uur zullen De IJsselmenners strijden voor een podiumplaats, dit zullen zij doen in de gezellige dorpskern van Hall. Aan de Domineeskamp (welke kort afgesloten zal zijn voor verkeer) zullen drie ringsteekpalen opgesteld staan waarbij de aanspanningen via het Streppelpad een ronde rijden.

Er worden twee omlopen van ieder drie rondes gereden waarbij maximaal 18 ringen gestoken kunnen worden, bij een gelijk aantal ringen vindt er nog een barrage plaats waarbij er ook nog op tijd gereden zal worden. De eerste ringsteekwedstrijd werd gehouden op woensdag 18 april waaraan een 8-tal aanspanningen deel nam, het was prachtig weer en gezellig druk in het dorp.

De titelverdedigers van de eerste ringsteekwedstrijd zijn respectievelijk Gerrit Voskamp met Sandra Voskamp-Zegers, Jack de Vries met Jolien Visser en Carel van Reen met Aartine Willems-van Reen.

Komt u de aanspanningen ook aanmoedigen? Informatie via www.facebook.com/koetsiersvereniging.deijsselmenners of 06 24773207.

woensdag 9 mei

Deel dit bericht