Inspiratieloos SV Twello verliest van Orderbos

Twello- Afgetroefd door Klarenbeek in de vorige wedstrijd. Deze middag een herhaling van zetten. Tegen Orderbos idem dito. Hoe kun je zo een wedstrijd ingaan? Wil je zo de competitie uitspelen? Menige speler mag wel eens goed bij zich zelf ten rade gaan. Er was al een kwartier gespeeld en niets noemenswaard was er gebeurd. Daarna roken de spelers van Orderbos hun kansen.

Een paar maal kroop de thuisploeg door het oog van de naald. Nadat Peter Jan Kloppers alleen voor Jay Kosters had overgeschoten was het in de 26ste minuut wel raak. Geklungel in de achterhoede van de thuisploeg betekende 0-1 voor de gasten. Even schrok de thuisploeg wakker. Max Smaal gaf in de 27ste minuut een mooie steekpass aan Tim Evers en de 1-1 stond op het scorebord. Tot aan de rust had Orderbos legio mogelijkheden om te scoren. Robert van Verseveld, Jayce Schiks en Peter Jan Kloppers lieten het afweten. Toch had het zo maar 2-1 kunnen worden, maar Jesse Knetsch schoot te slap in. Ruststand 1-1. Wat had Orderbos een mogelijkheden laten liggen!

Na de rust van beide kanten veel wisselingen. Dit kwam het niveau zeker niet ten goede. Het spel van de thuisploeg was slordig, gelaten bij het laconieke af. Er was geen echte wil om ten koste van alles te winnen. Het wachten was gewoon op een doelpunt voor de gasten. Heel simpel maakte Jayce Schiks de 1-2. De laatste 10 minuten wilde s v Twello opeens wel. Maar dan verzet je de bakens niet meer. Drie kansen kreeg s v Twello in de laatste 3 minuten, maar de echte wilskracht ontbrak. Door weer eens slap ingrijpen kon Peter Jan Kloppers in de 90ste minuut 1-3 scoren en scheidsrechter J. W. Hofman uit Holten - goed gefloten deze middag - floot daarna onmiddellijk af. Volgende week uit tegen Klarenbeek. Een nieuwe kans om te laten zien waar de ploeg uit Twello met volledige inzet wel toe in staat is.