Jeugd Trias nipt ten onder

Twello- Tafeltennisvereniging Zwolle 2 – Trias 1. Afgelopen zaterdag nam het eerste jeugdteam van Trias het op tegen TTV Zwolle. Femke van Schaik opende de score door in haar eerste partij overtuigend te winnen van haar directe tegenstander.

Vervolgens wist Levi van Hunnik de score verder uit te breiden door in de tweede wedstrijd deze ochtend, Trias ook een punt wist te bezorgen. De wedstrijd die daarop volgde nam de vereniging uit Zwolle het heft in handen en wist men deze vroege achterstand om te buigen in voorsprong voor hen. Op de dubbel na wist alleen Femke nog een punt te pakken voor Trias. Dit bracht een uiteindelijke stand van 6 – 4 op het scorebord. Ondanks deze uitslag is Trias wel van de laatste plaats verdreven en zal het aankomend weekend het opnemen tegen hun directe concurrent voor degradatie: Swift.

Heino 3 – Trias 2

Thomas Wijnhout, Stijn Kamminga en Kyan Broekers speelden afgelopen zaterdag tegen het Overijsselse Heino. Voorafgaand van deze wedstrijd stonden deze teams onder elkaar op de ranglijst: Plaats 2 & 3 in het voordeel van Heino. Trias wist wat het te doen stond om nog eventueel een plaatsje te stijgen in het klassement. Thomas wist er direct voor te zorgen dat Heino achter de feiten moest gaan lopen, door zijn eerste partij te winnen. Vervolgens werd het een zéér beladen wedstrijd waarin telkens Trias op voorsprong kwam maar waarna Heino zich opnieuw wist terug te knokken tot een gelijke stand. Daarmee was de 5 – 5 uitslag een terecht einde van deze wedstrijd.

woensdag 29 november

Deel dit bericht