Jeugdteams Trias

Twello- De Trefhoek 1 – Trias 1. Afgelopen zaterdag nam het eerste jeugdteam van Trias het op tegen De Trefhoek uit Almelo. Tijdens de eerste enkelspellen wist alleen Sebastiaan van der Scheer namens Trias 1 punt te pakken. Vervolgens wist Trias ook het dubbelspel winnend af te sluiten.

Dit wekte bij Toine Hulshof vertrouwen op, hij wist daarom ook zijn eerste enkelspel te winnen. In de wedstrijden die vervolgens werden gespeeld trok de Trefhoek telkens aan het langste eind. Eindstand 7 – 3.

DTV `84 1 – Trias 2
Het tweede team van Trias nam het op tegen het DTV `84 uit Dalfsen. Levi van Hunnik, Amber Schierholz en Loes van de Kamp reisden vol goede moed af naar Overijssel. Echter begon het team uit Dalfsen ijzersterk. Wedstrijden 1 en 2 werden allemaal in hun voordeel beslist. Vervolgens wist Amber er wel voor te zorgen dat de spanning ietwat terugkwam in de wedstrijd. Hierna wist DTV `84 weer het initiatief in handen te nemen en wisten zij meerdere malen wedstrijden naar zich toe te trekken. Uiteindelijk wist Amber nog 1 punt te pakken voor Trias. Eindstand: 8 – 2.

woensdag 22 maart 2017

Deel dit bericht