Jeugdteams Trias in de winning mood

Twello- Afgelopen zaterdag ontvingen Noa Keukens, Floortje Gerritsen en Nienke Wijnhout Tafeltennisvereniging Zwolle in het clubgebouw van Trias. Noa gaf in haar eerste partij een duidelijk signaal af aan Zwolle door overtuigend in drie sets te winnen. Vervolgens wist ook Floortje tijdens haar eerste enkel een punt te pakken voor Trias. In de dubbel versloegen Noa en Nienke Wijnhout het duo uit Zwolle. In de twee partijen die daarop volgden wisten Nienke en opnieuw Floortje de laatste enkels te winnen. Door deze overtuigende winstpartijen van de club uit Twello won het Trias team met 5 – 0. Trias 3 – Tafeltennis Zwolle 5

Trias 4 – Effect `73

Joep Kamminga en de broertjes Zweers; Sem en Wes namen het afgelopen weekend op tegen Effect uit Wierden. Op voorhand een klassieke degradatiekraker. Wes won in zijn eerste partij in vier sets. Dit bracht het Trias team voldoende vertrouwen om vervolgens deze reeks voort te zetten. Zowel Joep als Sem wisten er in hun enkels ervoor te zorgen dat de tegenstander aan de kant werd gezet. Dit bracht aan het einde van de middag een 5 - 0 op het scorebord waardoor het gat met Effect nu comfortabeler is geworden tot 9 punten.

Trias 5 – De Brug 3

Boris Horstink, Mees Snoek en Milan Munning speelden afgelopen zaterdag een derby tegen De Brug uit Apeldoorn. Deze wedstrijd werd ook vol enthousiasme door beide teams gespeeld. Boris wist helaas voor het Trias publiek er niet voor te zorgen dat er met een voorsprong werd begonnen. Vervolgens wist Mees ervoor te zorgen dat de stand weer gelijk werd. De dubbel die daarop volgde konden Milan en Boris er niet voor zorgen dat er een voorsprong kwam voor Trias. Uiteindelijk wisten Mees en Milan het tij te keren door partij 4 en 5 te winnen. Eindstand: 3 – 2.

woensdag 21 maart 2018

Deel dit bericht