Jeugdtrainer Trias neemt na 17 jaar afscheid

TWELLO- Afgelopen zaterdag werden er voor het laatst in 2016 door de jeugdspelers wedstrijden getafeltennist in het clubgebouw van Trias. Daarnaast stond deze zaterdag ook in het teken van het afscheid van Esse Hulshof. Na zeventien jaar wekelijks de jeugd van Trias te hebben getraind nam Esse na de wedstrijden afscheid als trainer. In de afgelopen jaren heeft hij veel betekend voor de Twellose tafeltennisvereniging en wist hij regelmatig ervoor te zorgen dat er een team van Trias weer kampioen werd. Zo kunnen ook nu nog Trias 1 en Trias 3 kampioen worden in hun competitie.

Trias 1

Trias 1 nam het op tegen directe concurrent DTS uit Enschede. Het team begon prima. Nadat het Triastrio allen hun eerste partij hadden gespeeld nam Trias een voorsprong: 2 – 1. Vervolgens zakte het team weg en wist alleen invaller Toine Hulshof nog een punt te pakken voor het Trias team. Eindstand: 3 -7 Hiermee lijkt het kampioenschap verspeeld te zijn tenzij er volgende week een klein wondertje zal gebeuren tegen Kampenion.

Trias 2

Het tweede jeugdteam van Trias speelt het gehele seizoen keurig in de middenmoot. Doordat er vaak nipt verloren werd, worden er wekelijks punten bij elkaar geraapt. In de wedstrijd van afgelopen zaterdag wilde het team koste wat kost winnen. Tegenstander DTS kwam naar Twello toe om de laatste plaats na deze wedstrijd misschien wel te kunnen verlaten. Met een voor het publiek vermakelijke wedstrijd werden punten uiteindelijk eerlijk verdeeld: 5 -5.

Trias 3

Trias 3 nam het op tegen Twekkerleveld. De tegenstander van Trias wist wat het moest doen om de koppositie over te nemen: overtuigend winnen. Trias werd onder druk gezet door de tegenstander en moest al snel tegen een ruime achterstand aankijken. Uiteindelijk wisten Femke van Schaik en Amber Schierholz de eer nog te redden voor Trias door beide een partij te winnen. Eindstand: 2 – 8.

Trias 4

Trias 4 kreeg De Toekomst uit Lochem op bezoek. Met een uitstekende start wist dit Triasteam er al snel voor te zorgen dat winst in Twello zou blijven. Levi van Hunnik en Loes van de Kamp speelden beide een dijk van een wedstrijd. Ze wonnen beide 3 partijen. Dit bracht een uiteindelijk stand van 7 -3 op het scorebord. Hiermee blijft dit team op een verdienstelijke 3e plaats staan in de competitie.

woensdag 30 november 2016

Deel dit bericht