Jeugdwedstrijden Trias

De Toekomst 2 – Trias 1

Het eerste jeugdteam van Trias mochten het opnemen tegen het tweede team van de Toekomst. Ondanks dat Daisy de Winter haar eerste partij verloor ging het team uit Twello halverwege toch met een voorsprong de rust in, mede dankzij overwinningen van Gydo de Winter en Mayra Monincx. Ook Daisy wist een punt te behalen. Doordat de thuisploeg met een man minder begon aan de wedstrijd wist het Triasteam overtuigende te winnen: 7-3.

Wezep 1 – Trias 2

Milan Munning, Mees Snoek en Kyan Broekers reisden het afgelopen weekend met samengeknepen billen af naar Wezep. Ze mochten het daar gaan opnemen tegen de koploper van de competitie: Wezep. Door het goede begin van Milan en Mees bracht de moed er goed in, ook Kyan wist een partij te winnen. Uiteindelijk in de enelaatste wedstrijd wist Milan er voor te zorgen dat de koploper zijn eerste nederlaag wist te lijden dit seizoen.

TTV Zwolle 2 – Trias 3

Iets noordelijker moest het derde team van Trias het opnemen tegen directe concurrent voor de tweede plaats;Zwolle. Floortje Gerritsen begon de wedstrijd met een winstpartij waarna haar teamgenoten Quinten Gerritsen en Nienke Wijnhout deze flow niet wisten voort te zetten. In wedstrijd vijf wist Floortje opnieuw te winnen. Dit bracht het vertrouwen bij de overige spelers terug en wisten ze uiteindelijk terug te komen na een 5-2 achterstand. Eindstand: 5-5.

Rijssen 5 – Trias 4

Het kwakkelende vierde team van Trias had afgelopen zaterdag opnieuw een lastige uitwedstrijd. Dit keer in Rijssen. De ploeg uit Overijssel wist meteen een sein af te geven dat hier voor Trias niets te halen viel. Joep Kamminga en Boris Horstink wisten namens Trias ondanks hun prima inzet geen enkel punt te behalen. Wes Zweers daarentegen wist in zijn laatste enkelspel de eer ietwat te redden. Eindstand 9-1.

woensdag 23 oktober 2019

Deel dit bericht